fbpx

ZAČNITE Z MALIMI KORAKI

Ko ste pod stresom in ko težko najdete čas za vadbo in zdravo prehrano, so posledice hitro vidne. Poznajo se tako na zdravju, kot tudi na zunanji podobi. Ampak obstaja nekaj trikov s katerimi boste lahko medtem, ko res nimate časa za to, vseeno naredili nekaj koristnega zase.
Ne potrebujete veliko časa za vadbo, da bi se spravili v boljšo formo. Poskusite na začetku z manjšimi seti vaj in postopoma stopnjujte tempo. Vseeno je boljše z malimi koraki, kot to, da zase ne boste naredili ničesar.
Tukaj je ideja za to, kaj lahko poskusite ta teden. Vse vaje skupaj vam ne bodo vzele več kot ene ure. Na teden. 😉 Sedaj izgovora res več ni. Kdo je pripravljen na izziv?
Vaje prvega dne trajajo 15 minut.
– 10 sklec
– 10 vojaških poskokov
– 10 dvigov kettlebella
– Vse skupaj ponovite 5 krat
Vadba drugega dne traja cca 6. minut
– Dve minuti hoje
– 15 sekund šprinta v malo klanca
– 15 sekund počitka
– Vse skupaj ponovite 5 krat
– 2 minuti hoje
Vadba drugega dne traja 15 minut
– 10 sklecov
– 10 trebušnjakov s pokrčenimi nogami
– 10 počepov pri katerih držite v rokah kettlebell
– Počivate 1 minuto
– Vse skupaj ponovite 5 krat
Vadba 4 dne traja približno 15 minut
– Na kolesu pregonite 5 kilometrov
To je le par idej, kako se lahko sami lepo počasi začnete spravljati formo in iskati čas za vadbo. Hitro boste videli, da so do sedaj vse skupaj bili le izgovori in kmalu boste eno uro na teden zamenjali z uro na dan. Ko boste tako daleč, da boste pripravljeni na resni trening, pa nam pišite na info@fittovarna.com. S strokovnimi usmeritvami naših osebnih trenerjev boste hitreje prišli do rezultata.

Mogoče vas zanima tudi:

CIMETOV SMOOTHIE

Ideja za hitro in lahko večerjo. CIMETOV SMOOTHIE. Za ta odličen cimetov smoothie potrebujete le nekaj osnovnih sestavin. ✅ Mandljevo mleko ✅

KAKO TELOVADITE IN JESTE NA MORJU?

Poletje je čas, ko se velikokrat pregrešimo pri hrani. In ni nam jasno kako je možno, da po dveh tednih morja pridemo

PREMERJAJTE IN PRIMERJAJTE

Hoja v fitnes je velikokrat povezana s potrebo oziroma željo po preoblikovanju telesa. Takšnem ali drugačnem. In naš um je nastavljen tako,

Leave a Comment

Scroll to Top