fbpx

SKUPINE

Skupinske vadbe v Fit Tovarni pomenijo voden trening za 4-6 udeležencev s skupnimi cilji. Skupine so številčno omejene, zato da se lahko trener enakomerno posveti vsakemu članu, zraven pa spada tudi prehransko svetovanje in vsa ostala podpora znotraj zaprtih skupin na socialnih omrežjih.

BODYcomp

Bodycomp je okrajšava za Body Composition, kar pomeni telesna sestava. Ime skupine pove, da skupaj preoblikujemo telesa. S treningom izboljšamo telesno sestavo, izoblikujemo mišice in odpravljamo neravnovesja. Trebušne mišice pa krepimo vsak trening in sicer s pripovedovanjem vicev. Prehransko svetovanje izvajamo na rednih skupnih sestankih.

Ponedeljek, sreda in petek ob 20.00
120€ mesečno

bodycomp extreme

Vse, kar delamo v skupini Bodycomp, je tudi tukaj. Ampak tukaj gremo korak dlje. Bodycomp Extreme je torej za tiste, ki želijo nekaj več in so več pripravljeni tudi vložiti. Treningi so vse prej lahki, saj so nastavljeni imenu skupine primerno z namenom doseganja zares vidnih rezultatov. Tudi prehrane se v tej skupini lotimo bolj strogo, saj bo ta igrala ključno vlogo pri doseganju zadanih ciljev.

TOrek, četrtek ob 20.00 in sobota ob 8.00 + 2x na teden prost vstop
150€ mesečno

Trening za ženske

Trening za ženske je skupina, ki je namenjena (prav ste uganili) ženskam. Si že slišala za trening TNZ oziroma Trebuh Noge Zadnjica. To so po mnenju moških (in žensk) najbolj privlačni deli ženskega telesa. Kako oblikujemo raven trebuh za crop top majice? Kako izklesamo noge, da boš s ponosom nosila kratke hlače in krila? Kako dvignemo zadnjico, da bo obračala glave? Odgovor je enostaven. Vaje za moč z obremenitvijo. Mišice potrebujejo stimulacijo za rast in razvoj in ravno trening z utežmi je tisti, ki nam daje potrebno obremenitev. Ravno take vrste trening izvajamo v skupini trening za ženske.

skupina 1: torek, četrtek ob 19.00 in sobota ob 9.00
skupina 2: PONEDELJEK, SREDA in PETEK OB 19.00
150€ mesečno

Fit mami

Fit mami program smo zasnovali posebej za mamice, ki imajo svoje malčke starejše od enega leta in si zaradi skrbi za otroka (ali več otrok) skozi celotno porodniško niso vzele dovolj časa zase, za svoje zdravje in pridobivanje svoje top postave po porodu (ja draga mamika, vemo, da si prej izgledala top). Fit mami je več kot le splošen fitnes trening, je hkrati druženje s sebi enakimi in voden trening v majhni skupini (4-6 udeleženk) pod budnim očesom naših predvsem prijaznih in razumevajočih trenerjev.

Ponedeljek, sreda, petek ob 16.00
150€ mesečno

Stretching

Stretching ali raztezanje je največkrat spregledan, ampak zelo pomemben del zdravega telesa in dobrega počutja. Ravno zato smo se v Fit Tovarni odločili, da vam ponudimo enkrat na teden vodeno uro raztezanja, da odženete bolečine in pridobite svobodo gibanja.
sobota 10.00
20€ mesečno

Postanite del skupine

Telefon:
+386 41 34 34 84
Email:
info@fittovarna.com
Tržaška cesta 67a
pon-pet 06:00 - 21:00, sob 08:00 - 12:00
Scroll to Top