fbpx

SKUPINA FIT HERO OZIROMA FIT BIZNIS

SKUPINA FIT TEEN HERO TRENING ZA MLADE

Kaj zajema program fit teen hero?

Program smo skušali zasnovati tako, da predamo našim superjunakom čim več osnovnega znanja iz področja gibanja, telesne aktivnosti (kasneje treninga), tehnično pravilne izvedbe vaj in pravilne uporabe orodij, ki so nam na voljo.
Ker pa vemo, da zgolj gibanje samo ni dovolj za kvalitetno življenje, smo v program vključili tudi več mini delavnic iz področja prehrane, ki bodo poskrbele za drugačno predajanje znanje kot so ga navajeni iz šole. Tega lani zaradi ukrepov ni bilo mogoče pripraviti dovoljkrat in bomo v letošnji sezoni za to bolje poskrbeli.

Tudi kakšna kuharska delavnica jih čaka, druženje z našimi športniki in še veliko, veliko več.

kdaj potekajo treningi in delavnice?

Program poteka v skupini, ki bo imela na voljo dva termina, prva skupina vsak ponedeljek in sredo ob 16. uri in druga skupina vsak torek in četrtek ob 17. uri. Tako si želimo starše v kasnejših urah čim bolj razbremeniti, mladincem pa omogočiti dovolj časa za opravljanje domačih obveznosti (naloge in učenje).

Delavnice za prehrano bomo organizirali čez vikend, da ne posegamo dodatno v (pre)natrpan urnik med tednom. Nekaj teh delavnic bo zasnovanih tudi tako, da se jih udeležite z njimi. vemo, da je takšnega druženja premalo in si želimo več družinskih vezi, več druženja, ki je povezano z zdravjem in dobro voljo

Kaj potrebuje naš teen hero za trening?

Nič posebnega ali nič takšnega, kaj se že sedaj ne bi našlo v omari. Športna oprema, enako kot za šolo in čisti športni copati. za vse ostalo poskrbimo mi!

TRENUTNO SO VSA MESTA ZASEDENA...

SKUPINA TOVARNA ANIMAL PROGRAM

FIT TOVAVARNA ANIMAL PROGRAM
EDINI PROGRAM ZA PRAVO TRANSFORMACIJO
TELEŠČKA NAŠEGA OČIJA...

Poseben program s katerim skupaj z mano postaneš

ŽIVAL

V 12 TEDNIH, POD BUDNIM OČESOM IN V DOBRI DRUŽBI

Kaj zajema program TOVARNA ANIMAL?

Program sem zasnoval tako, da vsebuje enostavno vse kar potrebujemo, da se v 12ih tednihn korenito spremeni naš videz.

Poudarek je izgradnji mišic, izgubi maščobi in oblikovanju našega telesa po vzoru Davidovega kipa.Pretiravam?

 Mogoče čist malo.

Program bo razdeljen v začetni del (prvi teden), ki bo služil kot uvajalni del za pripravo telesa na pravi trening, ki mu sledi vmesni del (2-8 teden) za izgradnjo moči in delovne kapacitete, ko ta preide v zadnjo fazo (9-12 teden)  za izgubo maščobe in končno oblikovanje. Toliko iz vidika treninga.

kdaj potekajo treningi ?

Treningi se delijo na dva načina:

– 1. način -> TRENING V SKUPINI, ki bo služil kot naš skupni čas in učenje novih tehnik treninga. Treningi v skupini se bodo izvajali vsak torek in četrtek ob 19. uri v FIT Tovarni. Zraven tega vas bom znotraj naše skupine povabil še na kak ekstra skupniski termin, da bomo švicali skupaj!

– 2. način -> TRENING SOLO, ki bo dost fleksibilen, kot je tudi vaš in naš urnik inga opravite znotraj našega delovnega časa sami. Trening solo lahko opravite v času uradnih ur FIT Tovarne (Pon-Pet 7.00 – 20.00 in Sob 8.00-12.00)

Predvidevam 4 treninge tedensko in nekaj domačega dela, ki ga ne bo težko opraviti (ni pomivanje posode, pranje perila ali likanje – obljubim).

Kako bo s prehrano in podporo?

Brez prave hrane ne gre! Če po več kot 20 letih v trenerskem delu vem res dobro, potem je to dejstvo, da je največ napak pri tovrstnih spremembah na področju prehrane.

Zato sem pripravil tudi redne sestanke v naši zaprti Facebook skupini, da bomo vsak teden iskali prehranske rešitve za vsakogar med vami. Takoj na začetku pa vam bom postregel s preprosto strategijo za prehrano, ki je praktično BULLETPROOF!


Zdaj je torej jasno, da bo vsa podpora sproti potekala preko zaprte FB skupine v kateri bom jaz in moj kolega Blaž odgovarjala na vsa vaša vprašanja in vam bova oba ves čas na voljo. Kako natančno bo vse potekalo boste izvedeli seveda takoj po prijavi, da bo res vse jasno.

SKUPINA FIT WOMAN ZA ATraktivne ženske

Trening za ženske je skupina, ki je namenjena tebi in tebi podobnim ženskam, ki želijo čvrsto postavo, zdravo telo in obilico veselih trenutkov v ekskluzivni skupini, kamor moški nimajo vstopa.

Si že slišala za trening TNZ oziroma Trebuh Noge Zadnjica. To so po mnenju moških (in žensk) najbolj privlačni deli ženskega telesa.

  1. Kako oblikujemo raven trebuh za crop top majice?
  2. Kako izklesamo noge, da boš s ponosom nosila kratke hlače in krila?
  3. Kako dvignemo zadnjico, da bo obračala glave?

Odgovor je enostaven. Vaje za moč z obremenitvijo.

Mišice potrebujejo stimulacijo za rast in razvoj in ravno trening z utežmi je tisti, ki nam daje potrebno obremenitev. Ravno take vrste trening izvajamo v skupini trening za ženske.

Kaj dobiš v skupini:

Se pravi vrhunski trening, predavanja o prehrani, spremljanje napredka in super družba. Doseganje ciljev še nikdar ni bilo tako privlačno.

Cena:
120€ / mesec

SKUPINski Stretching

Stretching ali raztezanje je največkrat spregledan, ampak zelo pomemben del zdravega telesa in dobrega počutja. Ravno zato smo se v Fit Tovarni odločili, da vam ponudimo enkrat na teden vodeno uro raztezanja, da odženete bolečine in pridobite svobodo gibanja.

Te mogoče boli križ ali vrat? Najverjetneje je kriva zategnjenost. 

Slab položaj med spanjem, 8 ur dela v prisilnem položaju ali pa za računalnikom, ukvarjanje z otroci…

Vse to so lahko vzroki, da se določene mišice zategnejo in  zakrnejo, potem pa povzročajo bolečine. Raztezanje je namenjeno sproščanju te zategnjenosti in vas takšnih bolečin lahko reši, zato ga priporočamo skoraj vsaki stranki.

V paketu je:

Premagajte bolečine in pridobite nazaj gibljivost iz otroštva.

Cena:
20€ / mesec
Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja