fbpx

SKUPINE

Skupinske vadbe v Fit Tovarni pomenijo voden trening za 4-6 udeležencev z skupnimi cilji. Skupine so manjše, zato da se lahko trener bolj posveti vsakemu članu, zraven pa spada tudi prehransko svetovanje in vsa ostala podpora.

Urnik naših skupin

SKUPINA FIT-BIZ OZIROMA FIT BIZNIS

Naša največja skupina FIT-biz je namenjena vsem, ki želijo izkušnjo vrhunskega osebnega treninga, vendar pa bi radi delali v skupini

Fit-biz skupina je najboljši približek osebnemu treningu. V skupino sprejmemo največ 6 udeležencev, zato se lahko trener vsakemu dovolj posveti.

Skupina FIT-BIZ NI aerobika! Treningi, ki jih izvajamo v skupini so skoraj enaki kot individualni treningi. Trener prilagodi trening za posameznike in tiste, ki so na istem nivoju tudi razdeli v pare ali trojice, tako da je stopnja individualnosti še vedno prisotna.

Z treningom izboljšamo telesno sestavo, izoblikujemo mišice in odpravljamo neravnovesja. Trebušne mišice pa krepimo vsak trening in sicer s pripovedovanjem vicev.

V skupini dobiš:

Če želiš narediti nekaj zase pod varstvom TOP trenerjev na TOP lokaciji in v TOP družbi, potem je FIT-BIZ prava skupina zate!

Cena FIT-BIZ 1 in FIT-BIZ 2:
150€ / mesec

SKUPINA FIT WOMAN ZA ATraktivne ženske

Trening za ženske je skupina, ki je namenjena tebi in tebi podobnim ženskam, ki želijo čvrsto postavo, zdravo telo in obilico veselih trenutkov v ekskluzivni skupini, kamor moški nimajo vstopa.

Si že slišala za trening TNZ oziroma Trebuh Noge Zadnjica. To so po mnenju moških (in žensk) najbolj privlačni deli ženskega telesa.

  1. Kako oblikujemo raven trebuh za crop top majice?
  2. Kako izklesamo noge, da boš s ponosom nosila kratke hlače in krila?
  3. Kako dvignemo zadnjico, da bo obračala glave?

Odgovor je enostaven. Vaje za moč z obremenitvijo.

Mišice potrebujejo stimulacijo za rast in razvoj in ravno trening z utežmi je tisti, ki nam daje potrebno obremenitev. Ravno take vrste trening izvajamo v skupini trening za ženske.

Kaj dobiš v skupini:

Se pravi vrhunski trening, predavanja o prehrani, spremljanje napredka in super družba. Doseganje ciljev še nikdar ni bilo tako privlačno.

Cena:
150€ / mesec

SKUPINski Stretching

Stretching ali raztezanje je največkrat spregledan, ampak zelo pomemben del zdravega telesa in dobrega počutja. Ravno zato smo se v Fit Tovarni odločili, da vam ponudimo enkrat na teden vodeno uro raztezanja, da odženete bolečine in pridobite svobodo gibanja.

Te mogoče boli križ ali vrat? Najverjetneje je kriva zategnjenost. 

Slab položaj med spanjem, 8 ur dela v prisilnem položaju ali pa za računalnikom, ukvarjanje z otroci…

Vse to so lahko vzroki, da se določene mišice zategnejo in  zakrnejo, potem pa povzročajo bolečine. Raztezanje je namenjeno sproščanju te zategnjenosti in vas takšnih bolečin lahko reši, zato ga priporočamo skoraj vsaki stranki.

V paketu je:

Premagajte bolečine in pridobite nazaj gibljivost iz otroštva.

Cena:
20€ / mesec
Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja