fbpx

osebni treningi

Fit Tovarna je ustvarjena zato, da nudi najboljšo storitev osebnega treninga v Sloveniji, kar lahko s ponosom trdimo, da nam uspeva!

Kaj pomeni zaprt tip fitnesa?

Zaprt tip fitnesa pomeni, da imajo vstop le ljudje, ki so pri nas na osebnih treningih ali v naših skupinah. Samostojnega vstopa v fitnes ni. To pomeni, da pri nas ni gužve, ni neotesanih “fitneserjev” in ni neželjenih pogledov. So samo ljudje, ki vejo kaj hočejo in trenirajo pod budnim očesom naših trenerjev.

osebni trening v fit tovarni

Osebni trening v FIT Tovarni je individualno pripravljen trening v skladu s cilji in željami stranke. V paketni varianti zajema tako trening kot prehranski coaching. Ni vam treba plačevati dodatne članarine za fitnes in tudi napitek, ki je v skladu z vašimi cilji je vključen (med in po treningu, če je v vašem primeru smiseln). V garderobi najdete brisače, ki so namenjene za uporabo v fitnesu in tudi tiste za tuširanje. To je naš mali ekstra za vas.

PRehranski coaching ni le jedilnik

Ste že kdaj dobili napisan jedilnik od trenerja? Bi ga želeli? Mislite, da se je možno držati točno določenih količin točno določene hrane? Kaj pa ko se gre z družbo na kosilo ali pa nimate časa pripraviti točno tega, kar je na jedilniku? V Fit Tovarni ne delamo z jedilniki, ampak vas naučimo kaj pomeni zdrava ter uravnotežena prehrana. Skupaj z vami najdemo način, da še vedno uživate v hrani, hkrati pa dosežete svoje cilje. To je prehranski coaching.

svojim trenerjem zaupamo

V Fit Tovarni ponujamo vrhunsko storitev, za kar so v veliki meri odgovorni naši osebni trenerji. Vsak izmed njih je vložil ogromno časa in denarja v svoje znanje in kar je najpomembneje, vsak od njih se tudi redno izobražuje naprej. Zato lahko s ponosom trdimo, da je naša Tovarniška družina najverjetneje kolektiv najboljših trenerjev v Sloveniji.

Fit tovarna od znotraj

Fit Tovarna ni standardni fitnes. Ni temna dvorana, polna mišičnjakov ki stokajo ob premetavanju uteži. Tudi ni fitnes, ki izgleda kot izložba, da se naprav ne drzneš dotakniti. Fit Tovarna je svetel, domač prostor, kjer se lahko sprostite in posvetite samemu sebi. Fit Tovarna je kot doma!

cenik

Junior trenerji

35
1x osebni trening
  • 12x osebni trening: 300€

Senior trenerji

45
1x osebni trening
  • 12x osebni trening: 400€

Aleš Potrč

100
1x osebni trening
  • Paketne ponudbe izključno z individualnim pogovorom

Trening parov - junior

45
1x osebni trening
  • 12x osebni trening: 400€
  • Prihranek 140€

Trening parov - senior

65
1x osebni trening
  • 12x osebni trening: 500€
  • Prihranek 280€

dosežite svoje cilje

Telefon:
+386 41 34 34 84
Email:
info@fittovarna.com
Tržaška cesta 67a
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00
Scroll to Top