fbpx

DO TEGA TRENUTKA ŠE JE DALEČ

Draga novopečena mamica! Čas nosečnosti je minil, ravno tako prvi meseci, ko sta se s tvojim otročkom navajala drug na drugega, se cartala in navezovala tisto pristno družinsko vez. Sedaj si morda že začela čutiti potrebo po gibanju in veš, da je do teh trenutkov, ko bosta s tvojo hčerkico ali sinčkom skupaj telovadila in se sprehajala, še daleč, hlad, ki je trenutno zunaj, pa te trenutno ne prepriča, da bi se v družbi dojenčka odpravila na daljše sprehode. Ker se zavedaš, da si se med nosečnostjo zredila in nisi zadovoljna s svojim telesom, si se morda začela obremenjevati. Ampak kljub vsem tem občutkom ne najdeš ne časa in ne motivacije za vadbo. Izgovor morda iščeš tudi v tem, da ne moreš iti na fitnes, ker nimaš varstva za otroka. In nenormalno si želiš le eno uro na dan samo zase. To ni niti malo sebično, je povsem naravno. Veš, vse mlade mamice so se srečevale z istimi problemi, popolnoma ista vprašanja so jim rojila po glavi in popolnoma istih možnih rešitev so se domislile. Eno izmed njih ti ponujamo tudi mi.
V FIT Tovarni smo za VSE MAMICE pripravili skupinsko vadbo FIT MAMI.
Prednost le-te je trening v fitnesu zaprtega tipa. Fitnes bo v času treninga skoraj prazen, da boš lahko trenirala brez sramu in ti bo, kar se da prijetno.
Treningi se izvajajo v manjši skupini po 4-6 oseb tako, da se lahko posvetimo vsaki posebej, personaliziramo in prilagajamo vaje glede na sposobnosti in cilje, ve pa imate družbo.
Ker želimo, da ob redni vadbi izboljšate tudi način prehranjevanja in življenja na splošno, bo vsaka izmed vas ob treningih imela tudi prehransko svetovanje.
V kolikor nimate varstva za otroka, bomo veseli, če ga pripeljete zraven.
Prijavite se lahko na info@fittovarna.com ali pa kar pri nas v FIT Tovarni.

Mogoče vas zanima tudi:

osebni trening | Fit Tovarna

Zakaj potrebujem osebnega trenerja?

Ljudje smo si med seboj različni, imamo različne okuse, poglede, mnenja, preference, specifike in na koncu tudi različna priučena znanja ter izobrazbe.

Vaše telo ne želi, da izgubite težo

Vaše telo ne želi, da izgubite težo

Se sprašujete, zakaj po koncu vsake diete pridobite izgubljeno težo nazaj? In morda še kakšen kilogram zraven? Medtem ko je lahko razlogov

Leave a Comment

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja