fbpx

V Motiviran.si, Aleš Portč in Fit Tovarna

Kdo je Aleš Potrč?

Aleš Potrč je sinonim za motivacijo. Iz njegovih odgovorov je hitro moč razbrati, da se je v podjetništvo podal iz pravih razlogov – da bi pomagal drugim pri doseganju njihovih ciljev, pa naj gre za pridobivanje novega znanja ali izboljšanje zdravja in telesne pripravljenosti. Da pa ne bi ostal samo pri spodbudnih besedah, predstavlja tudi sam odličen zgled. Interesov ima toliko, da mu zanje preprosto zmanjkuje časa. Je podjetnik, športnik, motivator, osebni trener, družinski človek in še kaj bi lahko našteli.
Preizkusil se je v številnih športih, od aikida, kolesarjenja, triatlona, do bodybuildinga. Vedoželjnost ga spremlja na vsakem koraku. Izobražuje se doma in v tujini, strokovno znanje pa želi predajati tudi slovenski javnosti, zaradi česar pod okriljem Fit Tovarne, ki jo uspešno vodi, organizira številna predavanja. Ta dopolnjujejo storitev osebnega trenerstva, ki je na zavidljivo visokem nivoju. Za piko na i pa je tudi ponosen lastnik Guinessovega rekorda za najdaljši maraton na statičnem kolesu. Vabljeni k branju.
Sam intervju si lahko preberete na naslednji povezavi:

Intervju -> motiviran.si (klik)

Mogoče vas zanima tudi:

Alkohol in hujšanje

Poletje je pred vrati, s tem pa tudi pikniki, večerje in večerni izhodi ter druženja ob dobri hrani in pijači, kar pogosto

osebni trening | Fit Tovarna

Zakaj potrebujem osebnega trenerja?

Ljudje smo si med seboj različni, imamo različne okuse, poglede, mnenja, preference, specifike in na koncu tudi različna priučena znanja ter izobrazbe.

Leave a Comment

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja