fbpx

TUDI VI PODLEŽETE PRITISKOM OKOLICE?

Kako jeste takrat, ko ste pod stresom? Ljudje se na stres različno odzivamo – nekateri takrat pojedo vse, kar jim pride pod roke, drugi pa takrat sploh nimajo teka in shujšajo. Niti ena od teh dveh opcij ni dobra, saj se takrat ne prehranjujete zaradi lakote, ampak zaradi čustvene spremembe. Takšne ali drugačne.
Ne morete si pomagati, je vaš izgovor. Kaj pa, če si lahko? Kaj pa, če si lahko pomagate in takrat, ko se vam zalušta pojesti vse, tega preprosto ne naredite. In kaj če se izognete tisti potrebi, da ugodite drugi osebi in z njo jeste pico zvečer, ko vam v resnici sploh ne paše jesti?
Pot do takšnega obvladovanja ni lahka, saj je močno povezana z našo podzavestjo na katero velikokrat nimamo vpliva. Ampak tudi to se da regulirati. Potrebno je le delati na sebi.
Za več informacij glede zdravega prehranjevanja pobrskajte po naši spletni strani ali po teh objavah, lahko pa nam tudi pišete na info@fittovarna.com.

Mogoče vas zanima tudi:

Alkohol in hujšanje

Poletje je pred vrati, s tem pa tudi pikniki, večerje in večerni izhodi ter druženja ob dobri hrani in pijači, kar pogosto

osebni trening | Fit Tovarna

Zakaj potrebujem osebnega trenerja?

Ljudje smo si med seboj različni, imamo različne okuse, poglede, mnenja, preference, specifike in na koncu tudi različna priučena znanja ter izobrazbe.

Leave a Comment

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja