TUDI VI PODLEŽETE PRITISKOM OKOLICE?

Kako jeste takrat, ko ste pod stresom? Ljudje se na stres različno odzivamo – nekateri takrat pojedo vse, kar jim pride pod roke, drugi pa takrat sploh nimajo teka in shujšajo. Niti ena od teh dveh opcij ni dobra, saj se takrat ne prehranjujete zaradi lakote, ampak zaradi čustvene spremembe. Takšne ali drugačne.
Ne morete si pomagati, je vaš izgovor. Kaj pa, če si lahko? Kaj pa, če si lahko pomagate in takrat, ko se vam zalušta pojesti vse, tega preprosto ne naredite. In kaj če se izognete tisti potrebi, da ugodite drugi osebi in z njo jeste pico zvečer, ko vam v resnici sploh ne paše jesti?
Pot do takšnega obvladovanja ni lahka, saj je močno povezana z našo podzavestjo na katero velikokrat nimamo vpliva. Ampak tudi to se da regulirati. Potrebno je le delati na sebi.
Za več informacij glede zdravega prehranjevanja pobrskajte po naši spletni strani ali po teh objavah, lahko pa nam tudi pišete na info@fittovarna.com.

Mogoče vas zanima tudi:

CIMETOV SMOOTHIE

Ideja za hitro in lahko večerjo. CIMETOV SMOOTHIE. Za ta odličen cimetov smoothie potrebujete le nekaj osnovnih sestavin. ✅ Mandljevo mleko ✅

KAKO TELOVADITE IN JESTE NA MORJU?

Poletje je čas, ko se velikokrat pregrešimo pri hrani. In ni nam jasno kako je možno, da po dveh tednih morja pridemo

PREMERJAJTE IN PRIMERJAJTE

Hoja v fitnes je velikokrat povezana s potrebo oziroma željo po preoblikovanju telesa. Takšnem ali drugačnem. In naš um je nastavljen tako,

Leave a Comment

Scroll to Top