fbpx

PREMERJAJTE IN PRIMERJAJTE

Hoja v fitnes je velikokrat povezana s potrebo oziroma željo po preoblikovanju telesa. Takšnem ali drugačnem. In naš um je nastavljen tako, da si želimo videti napredek vloženega truda. Čim prej, tem bolje. In s tem ni nič narobe, saj se na tak način lahko še dodatno motiviramo.
Napredek lahko merimo na različne načine.
1. SLIKANJE
To, da se boste slikali in primerjali slike prej/potem, vas bo gotovo motiviralo, saj boste videli konkretni napredek točno na vašem telesu. Ni se vam potrebno iti javnega objavljanja fotografij na družbenih omrežjih, niti deljenja slik z vašimi prijatelji. To je nekaj, kar počnete za sebe in za to, da lahko merite napredek in vaše zadovoljstvo.
2. MERJENJE TEHTANJE
Enkrat na mesec si določite dan, ko se boste tehtali, pregledali koliko maščobe ste izgubili, koliko mišične mase ste pridobili, kakšna je vaša teža v primerjavi s težo prejšnjega meseca. Preglejte kako se spreminja obseg na bokih, prsih, stegnih, na roki. Ko boste videli konkretne številke, boste ali motivirani z uspehom ali pa z neuspehom. V vsakem primeru boste pripravljeni delati tako, da boste šli naprej in izboljšali svoj rezultat.
3. PRIMERJAJTE VNOS
Primerjajte vnos hrane prej in potem. Med hujšanjem vodite dnevnik prehrane in hitro boste lahko ugotovili kakšna hrana ima kakšne posledice na vaše telo.
4. POČUTJE
Primerjajte to, kako ste se počutili prej in kako se počutite sedaj. Če boste spremenili svojo prehrano in povečali količino vadbe, se boste gotovo počutili bolje in imeli več energije.
Če se vam vmes napredek zaustavi, ali pa le zastavi kakšno vprašanje, se obrnite na nas. Tukaj smo, da vam pomagamo. Najdete nas ali v FIT Tovarni, dosegljivi pa smo tudi preko Facebooka ali maila info@fittovarna.com.

Mogoče vas zanima tudi:

Alkohol in hujšanje

Poletje je pred vrati, s tem pa tudi pikniki, večerje in večerni izhodi ter druženja ob dobri hrani in pijači, kar pogosto

osebni trening | Fit Tovarna

Zakaj potrebujem osebnega trenerja?

Ljudje smo si med seboj različni, imamo različne okuse, poglede, mnenja, preference, specifike in na koncu tudi različna priučena znanja ter izobrazbe.

Leave a Comment

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja