fbpx

Seminar – PHIL GRAHAM

Pozdravljeni vsi osebni trenerji v Sloveniji!!
Zares vesel sem, da vam lahko še LETOS predstavimo enega tistih, ki jih na našem področju izredno cenim – PHIL GRAHAM! Phil je kljub relativno mladim letom eden tistih, ki je kot diabetik (diabetes tip I) skozi leta študija prilagodil svoje metode treninga in prehranjevanja prav posebni ciljni skupini diabetikov.
Veliko trenerjev se prej kot slej sreča s tovrstnimi strankami in jih je velikokrat upravičeno strah dela z njimi. Specifika, ki je lahko ob napačnih postopkih nevarna, je lahko ob dobrem poznavanju področja zgolj nujno potrebna informacija, da lahko prilagodimo način dela. Prav tako je Phil Graham eden tistih, ki mu zaupam na področju poslovnih rešitev in prilagoditev, da se lahko po pridobljenem znanju na seminarju uspešno predstavimo pravilni ciljni skupini in z njimi uspešno delamo.
Seminar bo naravnan tako bolj podrobnemu poznavanju diabetes, kot tudi prilagojenemu ravnanju s strankami, ki prihajajo k nam s to boleznijo. Hkrati sem prosil Phila, da vam predstavi še njegov poslovni pogled na naše področje, da boste lažje pridobili stranke in jim ponudili kvalitetno delo in vrhunsko storitev, da poskrbite za njihovo WOW izkušnjo z vami.
Ker tovrstni seminarji običajno niso poceni, smo se v FIT Tovarni odločili, da vsem IFPA licenciranim trenerjem sofinanciramo ta seminar. Cena seminarja za dva dni (seminar bo v petek 14.12. – verjetno bo trajal od 14 do 20. ure – in v soboto, 15.12.2018 9 – 17. ure) bo predvidoma 200€, pri čemer bomo za vsakega od vas, kot IFPA zastopnik, financirali 60€ mi v FIT Tovarni. Moja želja, da boste tisti, ki ste opravili IFPA tečaj z nami, imeli kar se da največ znanja na trgu in s tem postali prepoznavni in želeni trenerji v Sloveniji, ki bodo lahko nudili storitev na najvišji kvalitativni ravni. Kot za vse seminarje, ki jih organiziramo, lahko tudi za tega pridobite 6 CEU točk (v kolikor jih niste izkoristili že za kak drug seminar v 2018) za podaljševanje IFPA trenerske licence.
Predprijave prosim na edu@fittovarna.com, s pripisom PHIL GRAHAM! Zaradi zagotavljanja kar najbolj učinkovitega podajanja znanja, bomo število prijavljenih morali omejiti.

Mogoče vas zanima tudi:

Alkohol in hujšanje

Poletje je pred vrati, s tem pa tudi pikniki, večerje in večerni izhodi ter druženja ob dobri hrani in pijači, kar pogosto

osebni trening | Fit Tovarna

Zakaj potrebujem osebnega trenerja?

Ljudje smo si med seboj različni, imamo različne okuse, poglede, mnenja, preference, specifike in na koncu tudi različna priučena znanja ter izobrazbe.

Leave a Comment

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja