Seminar – PHIL GRAHAM

Pozdravljeni vsi osebni trenerji v Sloveniji!!
Zares vesel sem, da vam lahko še LETOS predstavimo enega tistih, ki jih na našem področju izredno cenim – PHIL GRAHAM! Phil je kljub relativno mladim letom eden tistih, ki je kot diabetik (diabetes tip I) skozi leta študija prilagodil svoje metode treninga in prehranjevanja prav posebni ciljni skupini diabetikov.
Veliko trenerjev se prej kot slej sreča s tovrstnimi strankami in jih je velikokrat upravičeno strah dela z njimi. Specifika, ki je lahko ob napačnih postopkih nevarna, je lahko ob dobrem poznavanju področja zgolj nujno potrebna informacija, da lahko prilagodimo način dela. Prav tako je Phil Graham eden tistih, ki mu zaupam na področju poslovnih rešitev in prilagoditev, da se lahko po pridobljenem znanju na seminarju uspešno predstavimo pravilni ciljni skupini in z njimi uspešno delamo.
Seminar bo naravnan tako bolj podrobnemu poznavanju diabetes, kot tudi prilagojenemu ravnanju s strankami, ki prihajajo k nam s to boleznijo. Hkrati sem prosil Phila, da vam predstavi še njegov poslovni pogled na naše področje, da boste lažje pridobili stranke in jim ponudili kvalitetno delo in vrhunsko storitev, da poskrbite za njihovo WOW izkušnjo z vami.
Ker tovrstni seminarji običajno niso poceni, smo se v FIT Tovarni odločili, da vsem IFPA licenciranim trenerjem sofinanciramo ta seminar. Cena seminarja za dva dni (seminar bo v petek 14.12. – verjetno bo trajal od 14 do 20. ure – in v soboto, 15.12.2018 9 – 17. ure) bo predvidoma 200€, pri čemer bomo za vsakega od vas, kot IFPA zastopnik, financirali 60€ mi v FIT Tovarni. Moja želja, da boste tisti, ki ste opravili IFPA tečaj z nami, imeli kar se da največ znanja na trgu in s tem postali prepoznavni in želeni trenerji v Sloveniji, ki bodo lahko nudili storitev na najvišji kvalitativni ravni. Kot za vse seminarje, ki jih organiziramo, lahko tudi za tega pridobite 6 CEU točk (v kolikor jih niste izkoristili že za kak drug seminar v 2018) za podaljševanje IFPA trenerske licence.
Predprijave prosim na edu@fittovarna.com, s pripisom PHIL GRAHAM! Zaradi zagotavljanja kar najbolj učinkovitega podajanja znanja, bomo število prijavljenih morali omejiti.

Mogoče vas zanima tudi:

CIMETOV SMOOTHIE

Ideja za hitro in lahko večerjo. CIMETOV SMOOTHIE. Za ta odličen cimetov smoothie potrebujete le nekaj osnovnih sestavin. ✅ Mandljevo mleko ✅

KAKO TELOVADITE IN JESTE NA MORJU?

Poletje je čas, ko se velikokrat pregrešimo pri hrani. In ni nam jasno kako je možno, da po dveh tednih morja pridemo

PREMERJAJTE IN PRIMERJAJTE

Hoja v fitnes je velikokrat povezana s potrebo oziroma željo po preoblikovanju telesa. Takšnem ali drugačnem. In naš um je nastavljen tako,

Leave a Comment

Scroll to Top