fbpx

FIT TOVARNA TRENING DOMA

WOW! Kakšen teden je za nami…

Pozdravljena družina FIT Tovarne!

Vsem iskrena hvala za fantastičen odziv na naše treninge v živo – FT -Trening doma in tudi za vse vaše predloge, ki ste nam jih poslali.

SINDIKAT je prav zaradi vas spet zaživel in veseli smo, da lahko svoje delo nadaljujemo. Vsaj en del je tak, ki ga lahko opravljamo
skupaj z vami na daljavo.

Veliko se vas je udeležilo naših on-line treningov, nekateri ste se odločili za trening 1 na 1 preko videoklica, drugi ste izkoristili naš prvi priročnik za trening doma ali pa vas je bilo nekaj takšnih, ki ste izkoristili vse ponujene priložnosti. Prav zaradi takšne podpore, ki smo je iz vaše strani dobili sedaj, vedno govorimo o tem, da je FIT Tovarna za nas ena velika družina.

Ker spadamo med tista podjetja, katera so morala med prvimi zapreti svoja vrata in smo se odločili, da vsem našim strankam njihov trenutni status zamrznemo, smo tudi ostali povsem brez prihodkov. Ker pa si želimo naše delo opravljati naprej in z njim tudi v času, ko smo vsi primorani ostati doma, skrbeti za vaše dobro počutje, telesno aktivnost in dobro hrano, smo pripravili nekaj zanimivih paketov. To bi vas verjetno lahko zanimalo.

Naše delo nam res veliko pomeni in radi poskrbimo za vaš trening. Vsak od vas ima malenkost drugačna pričakovanja in zato smo pripravili več paketov, ki si jih lahko ogledate tukaj:

www.fittovarna.com

Že danes zvečer sledi naslednij voden trening, ob ustaljeni uri (18.00), da vam ne porušimo vaše trening rutine, vendar je potrebno kupiti paket preko zgornjega linka! Veseli bomo vaše podpore in se trudimo, da bomo še naprej ustvarjali nove vsebine.

Radi vas imamo!

Lep pozdrav,

Aleš Potrč in celotna ekipa FIT Tovarne

Mogoče vas zanima tudi:

Alkohol in hujšanje

Poletje je pred vrati, s tem pa tudi pikniki, večerje in večerni izhodi ter druženja ob dobri hrani in pijači, kar pogosto

osebni trening | Fit Tovarna

Zakaj potrebujem osebnega trenerja?

Ljudje smo si med seboj različni, imamo različne okuse, poglede, mnenja, preference, specifike in na koncu tudi različna priučena znanja ter izobrazbe.

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja