fbpx

NOVI NUJNI ukrepi za preprečevanje širjenja virusa COVID-19

Dragi prijatelji, stranke, naša Tovarniška družina!

Vsak dan spremljamo dogajanje v Sloveniji, ki je povezano s širjenjem novega Korona virusa COVID-19 (SARS-Cov-2) in se skušamo prilagoditi dnevnim situacijam, ter navodilom podanim iz strani odgovornih. V kolikor bi bilo možno bi najraje na vse skupaj pozabili in enostavno opravljali naše delo z vso potrebno vnemo, kot to počnem vsak drug dan.

Celoten kolektiv se zaveda resnosti hitre širitve in razglašene epidemije, hkrati si želimo našim strankam povedati, da sprejemamo ukrepe za zaščito nas samih in tudi vseh naših strank.

Poudarjamo, da nismo podporniki nastale “panike” in si prizadevamo za bolj realno prepoznavanje problematike in odgovorno ravnanje.

V preteklih dneh smo vam predstavili nekaj ukrepov, ki smo jih uvedli v FIT Tovarni in veseli smo, da ste nam z upoštevanjem navodil v tolikšni meri pomagali. Veseli smo, da lahko z vami še naprej tako dobro sodelujemo!

– V skladu s priporočili smo do nadaljnega odpovedali vse treninge v majhnih skupinah, ki se izvajajo pri nas. S tem ukrepom si želimo pomagati zmanjšati možnost za širitev novega virusa.

– Hkrati smo se odločili, da dokler iz strani odgovornih ne prejmemo drugačnih navodil, osebne treninge izvajamo pod strožjimi pogoji. Tako bomo poskrbeli za to, da naenkrat ne bomo izvajali več kot 4 osebne treninge, prav tako smo še dodatno poskrbeli za razkuževanje opreme in drugih površin s katerimi nenehno prihajamo v stik.

– Ker smo fitnes zaprtega tipa bomo skupaj z vami lažje poskrbeli za uspešno izvajanje ukrepov in s tem poskusili v največji meri pomagati zajeziti morebitno širjenje okužbe in za vas ohranjati visoko kvalitetno storitev.

Ob sobotah bomo iz preventivnih razlogov naša vrata zaprli in ta ukrep pričeli izvajati takoj – 14.3.2020.

Ta čas bomo izkoristili, da za vse tiste, ki se pri nas udeležujete treningov v skupini, pripravimo ustrezne programe za trening na domu.

– Hkrati bomo za vas organizirali tudi vodene treninge doma, ki jih bomo vodili preko spleta.

Vse mesečne vadnine se tako zamrznejo in vam seveda ostanejo na voljo za nadaljevanje vaših treningov kakor hitro bo to mogoče.

Dogajanje bomo budno spremljali še naprej in se sproti prilagodili vsem ukrepom in navodilom iz strani državnih institucij.

Ker je to čas, ki bi ga skupaj z vami radi izkoristili za boljšo informiranost na področju prehrane in treninga, za vas pripravljamo tudi vrsto zanimivih webinarjev. O njih vas bomo sproti obvestili in vam ponudili dostop.

Za morebitna vprašanja smo vsi z veseljem na voljo! Pišite nam na info@fittovarna.com ali pa nas pokličite. 

Lep pozdrav,

Aleš Potrč, direktor

Mogoče vas zanima tudi:

Alkohol in hujšanje

Poletje je pred vrati, s tem pa tudi pikniki, večerje in večerni izhodi ter druženja ob dobri hrani in pijači, kar pogosto

osebni trening | Fit Tovarna

Zakaj potrebujem osebnega trenerja?

Ljudje smo si med seboj različni, imamo različne okuse, poglede, mnenja, preference, specifike in na koncu tudi različna priučena znanja ter izobrazbe.

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja