fbpx

FIT TOVARNA BO DO NADALJNEGA ZAPRTA

Draga družina FIT Tovarne!

Verjamem, da noben ne sprejme novice o zaprtju našega drugega doma kar tako z lahkoto in verjemite, da smo zadnji, ki bi si tega zares želeli. Ob našem delu res uživamo in to, da ga ne moremo opravljati v enaki meri kot doslej nas žalosti. Po drugi strani nam je najbolj pomembno vaše zdravje in zdravje vaših najbližjih.

Menim, da je tako za moje kolege in za vse vas, naše stranke, bolje, da se bomo za nekaj časa družili zgolj preko digitalnih kanalov.

Verjamem, da je takšna poteza odgovorna in pravilna. Tako bo FIT Tovarna za nekaj časa ostala ZAPRTA.

Za vmesni čas, ko si za vas vseeno želimo nadaljevanje treningov, smo že pripravili veliko novih stvari, ki jih boste lahko naredili doma.

Ta čas bomo namenili tudi številnim krajšim izobraževanjem preko spleta in treningom, ki jih bomo za naše stranke vodili ali v zaprtih skupinah na socialnih omrežjih ali pa preko specialnih aplikacij.

Izkoristite ta čas za družino in druženje za katerega sicer ne bi bilo dovolj časa.

Želimo si, da ostanete zdravi, aktivni in uživate ob vsem kar smo za vas pripravili!

Vse plačane vadnine in osebni treningi se 100% ZAMRZNEJO in bodo na vas seveda počakali.

Za vsa dodatna vprašanja sem vam z veseljem na voljo!

Lep pozdrav,

Aleš Potrč, direktor

Mogoče vas zanima tudi:

FIT TOVARNA TRENING DOMA

WOW! Kakšen teden je za nami… Pozdravljena družina FIT Tovarne! Vsem iskrena hvala za fantastičen odziv na naše treninge v živo –

FIT TOVARNA BO DO NADALJNEGA ZAPRTA

Draga družina FIT Tovarne! Verjamem, da noben ne sprejme novice o zaprtju našega drugega doma kar tako z lahkoto in verjemite, da

Scroll to Top