fbpx

Družina FIT tovarne

NAŠ KOlektiv

Če želimo nuditi izjemno storitev na področju osebnih treningov je obvezno imeti izjemne ljudi. Vsi člani družine Fit Tovarna smo strokovno usposobljeni, skupno pa nam je tudi to, da se naša želja po znanju ne konča in se nenehno izobražujemo naprej. Smo razgibana družba, od malih do visokih, vsi pa smo nasmejani, profesionalni in pripravljeni narediti vse za zadovoljstvo in uspeh naših strank.

Vaša Ekipa

Aleš Potrč je idejni in metaforičen oče naše družine. Aleš je tisti, ki je ustvaril našo preljubo Fit Tovarno leta 2016. Je tudi tisti, ki ima z 18 leti izkušenj na področju osebnega trenerstva ogromno znanja, ki ga uspešno prenaša na ostale in skrbi, da se naša Fit Tovarna razvija, da kolektiv nadgrajuje znanje in da nudimo našim strankam vedno več. Aleševa strast do našega poslanstva izboljševanja življenja ljudi se odraža v našem uspehu in v vsem, kar delamo.

Jasmina POTRČ

Administracija

Brez Aleševe žene Jasmine ne bi bilo Fit Tovarne. Ne samo zato, ker je vedno nasmejana in prinese dobro voljo v vsak prostor, ampak tudi zato, ker skrbi za stvari, ki so očem nevidne. Skrbi, da je naša trgovina polna, da so računi plačani in da so urniki urejeni. Čeprav ima zaradi administrativnega dela manj svojih strank, je enako kot ostali licencirana osebna trenerka in svoja znanja izpopolnjuje na seminarjih in izobraževanjih.

JURE RITLOP

Osebni trener

Jureta lahko prepoznate na daleč. Bivši košarkaš z več kot 2m višine namreč izstopa in je edini, ki se mora skloniti ob vstopu v fitnes. Jure je tisti, ki vam v trenutku priraste k srcu s svojim humorjem, profesionalnostjo, zagnanostjo in nenasitno željo po znanju. Fit Tovarni se je pridružil v začetku leta 2018, leta 2019 pa je postal tudi solastnik, saj verjame v njeno vizijo in jo želi širiti ter graditi še naprej.

JErnej Ulbin

Osebni trener

Jernej je Juretovo nasprotje, ampak samo po višini. Naš najmanjši trener je bivši vojak in programer, ki se je našel v poklicu osebnega trenerja. Najdete ga tako, da sledite smehu, saj ga krasita pozitiven odnos in humor, ki ju zmeraj prenaša na ostale. Njegovi varovanci imajo ves čas zahtevne treninge, sam pa se velikokrat ukvarja z zahtevnimi izzivi v zakulisju, ko skrbi za vso informacijsko tehnologijo. Tudi Jernej je postal solastnik Fit Tovarne, katera zaradi njegovih idej in doprinosa vsak dan postaja še boljša.

Naši trenerji

ŠPela Ulbin

Osebna trenerka

Lahko ste ugotovili že po priimku – Špela je Jernejeva žena. Ko se je ekipi pridružil Jernej, je kmalu sledila tudi Špela, ki je kot vsi naši trenerji prepoznala v Fit Tovarni svoj drugi dom. Ni potrebovala dolgo, da se je vklopila v družbo in zdaj se je vsi razveselimo, ko vstopi skozi vrata. Je velika ljubiteljica narave, živali in pustolovščin, nedavno pa je odkrila tudi svojo strast v pomoči ljudem pri doseganju njihovih ciljev.

Nika vaupotič

Osebna trenerka

Nika je na prvi pogled nežno in prijazno dekle s prikupnim nasmehom, ki vam bo zagotovo priraslo k srcu. S svojo prijaznostjo pa vas zna prav tako odlično in zelo nevsiljivo zavesti, da opravite neverjetno težek trening, brez, da bi sploh opazili. Nika ima mnogo talentov, saj ob osebnih treningih skrbi tudi za vašo fleksibilnost na skupinskih treningih raztegovanja, pomaga pri besedilih in prevodih ter kot vsi naši trenerji, pri vzdrževanju pozitivnega vzdušja v Fit Tovarni.

Saša stamenkovič

Osebni trener

Saša je človek, ki ne pozna prve prestave. Ves čas je zasut z delom, pa naj je to v njegovi kavarni, domači tiskarni ali v Fit Tovarni.  Od vseh trenerjev je že najdlje član ekipe Fit Tovarne, čeprav ni tukaj redno zaposlen. Velikokrat si nadene resen obraz, vendar pod njim skriva ogromno zabavnih anekdot in smeha. Kjerkoli boste opazili napis Fit Tovarna, bodisi na majici, bodisi kot nalepko, pa ste lahko prepričani, da je za to poskrbel prav naš Saša. 

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja