fbpx

Družina FIT tovarne

NAŠ Kolektiv

Če želimo nuditi izjemno storitev na področju osebnih treningov je obvezno imeti izjemne ljudi. Vsi člani družine Fit Tovarna smo strokovno usposobljeni, skupno pa nam je tudi to, da se naša želja po znanju ne konča in se nenehno izobražujemo naprej. Smo razgibana družba, od malih do visokih, vsi pa smo nasmejani, profesionalni in pripravljeni narediti vse za zadovoljstvo in uspeh naših strank.

Naša/Vaša Ekipa

MITJA MARGUČ

Direktor
vodja fit tovarne

Mitja je v letu 2023 FIT Tovarno prevzel v svoje roke in z željo po nadaljevanju dobre tradicije s celotno ekipo skrbi za dobro počutje strank v Tovarni. Svojo kariero kot bančnik je pšred leti obesil na klin in se posvetil poklicu, ki mu je predstavljal maksimalno strast in večno povezavo s športom.

Naši trenerji

MELANIE "NELI" HREN

Osebna trenerka

Melanie alikot jo kličemo vsi v Tovarni, Neli, je po svojem usposabljanju za osebno trenerko začela skrbeti za boljše počutje svojih strank in se konec leta 2022 pridružila ekipi FIT Tovarne.

PIJA TUŠEK

Osebna trenerka

Pija je nepogrešljiv člen naše ekipe, tako kot osebna trenerka, ki ima dobro poznavanje rehabilitacijskih procesov in posebnih pristopov, ko gre za trening po raznih poškodbah, kot tudi vedno nasmejana in pripravljena na “štos” članica naše ekipe. Pija se odlično znajde tako pri treningih z moško populacijo kot tudi z žensko klientelo. Vedno nasmejena, prijazna in ravno dovolj stroga, da boste z njo dosegali svoje cilje.

ALEŠ POTRČ

OSebni trener
mentor in predavatelj

Aleš Potrč je idejni oče naše družine. Aleš je tisti, ki je ustvaril našo preljubo Fit Tovarno leta 2016. Je tudi tisti, ki ima z več kot 21 leti izkušenj na področju osebnega trenerstva ogromno znanja, ki ga uspešno prenaša na ostale in skrbi, da se trenerji doma in v tujini nenehno razvijajo. Po predaji FIT Tovarne v roke direktorja (Mitja Marguč) se Aleševa strast do našega poslanstva izboljševanja življenja ljudi ni zaključila. S svojimi strankami ostaja del Tovarne in skrbi za napredovanje celotne ekipe.

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja