fbpx

Družina FIT tovarne

NAŠ KOlektiv

Če želimo nuditi izjemno storitev na področju osebnih treningov je obvezno imeti izjemne ljudi. Vsi člani družine Fit Tovarna smo strokovno usposobljeni, skupno pa nam je tudi to, da se naša želja po znanju ne konča in se nenehno izobražujemo naprej. Smo razgibana družba, od malih do visokih, vsi pa smo nasmejani, profesionalni in pripravljeni narediti vse za zadovoljstvo in uspeh naših strank.

Naša/Vaša Ekipa

ALEŠ POTRČ

Direktor
glavni trener/mentor

Aleš Potrč je idejni in metaforičen oče naše družine. Aleš je tisti, ki je ustvaril našo preljubo Fit Tovarno leta 2016. Je tudi tisti, ki ima z 18 leti izkušenj na področju osebnega trenerstva ogromno znanja, ki ga uspešno prenaša na ostale in skrbi, da se naša Fit Tovarna razvija, da kolektiv nadgrajuje znanje in da nudimo našim strankam vedno več. Aleševa strast do našega poslanstva izboljševanja življenja ljudi se odraža v našem uspehu in v vsem, kar delamo.

Jasmina POTRČ

Vodja financ
administracija

Brez Aleševe žene Jasmine ne bi bilo Fit Tovarne. Ne samo zato, ker je vedno nasmejana in prinese dobro voljo v vsak prostor, ampak tudi zato, ker skrbi za stvari, ki so očem nevidne. Skrbi, da je naša trgovina polna, da so računi plačani in da so urniki urejeni. Čeprav ima zaradi administrativnega dela manj svojih strank, je enako kot ostali licencirana osebna trenerka in svoja znanja izpopolnjuje na seminarjih in izobraževanjih.

Naši trenerji

Nika vaupotič

Osebna trenerka
pomočnica direktorja

Nika je na prvi pogled nežno in prijazno dekle s prikupnim nasmehom, ki vam bo zagotovo priraslo k srcu. S svojo prijaznostjo pa vas zna prav tako odlično in zelo nevsiljivo zavesti, da opravite neverjetno težek trening, brez, da bi sploh opazili. Nika ima mnogo talentov, saj ob osebnih treningih skrbi tudi za vašo fleksibilnost na skupinskih treningih raztegovanja, pomaga pri besedilih in prevodih ter kot vsi naši trenerji, pri vzdrževanju pozitivnega vzdušja v Fit Tovarni.

Pija Tušek

Osebna trenerka
vodja marketinga

Pija je nepogrešljiv člen naše ekipe, tako kot osebna trenerka, ki ima dobro poznavanje rehabilitacijskih procesov in posebnih pristopov, ko gre za trening po raznih poškodbah, kot tudi vodja marketinga. Pija se odlično znajde tako pri treningih z moško populacijo kot tudi z žensko klientelo. Vedno nasmejena, prijazna in ravno dovolj stroga, da boste z njo dosegali svoje cilje.

Ljudmila Merčnik

Osebna trenerka
pripravnica

Ljudmila oz. Mini kot jo ljubkovalno kličemo pri nas v Tovarni, je naša najnovejša pridobitev. Bivša vrhunska judoistka v mladniksih kategorijah, ki se je borila za številne lovorike (bila je večkratna zaporedna državna prvakinja v različnih starostnih skupinah, dvakrat tretje uvrščena na evropskem pokalu in je zasedla 7. mesto na olimpijadi mladiih) in jo zanima prehrana športnikov, je ravno pravšnja za našo družino. Vedno nasmejana, dobre volje in pripravljena, da poprime za delo skupaj s svojimi varovanci (vami). V Nemčiji bi ji rekli preprosto: KLEIN, ABER FEIN!

Blaž Podgoršek

Osebni trener
pripravnik

Blaž je bil izbira srečne roke. Aleš ga je na tečaju za osebne trenerje hitro prepoznal kot obetajočega mladeniča, ki ga zanima trening in striktnost pri prehrani, ki jo premorejo le najbolj trdni. Bodybuilding je njegova strast, a ga to ne ovira pri sprejemanju novega znanja na področju vseh vrst treningov. Blaž se je s svojim prijetnim nasmehom ob vseh direktorjevih šalah hitro vklopil v našo ekipo in postal del tovarniške družine. Le za fotografije še nismo imeli časa (tudi to bomo še nardili)

Bernarda Žitek

Kreativni vodja za okolje in prostor

Bernarda se nam je sprva pridružila kot obiskovalka enega od seminarjev in zaradi dobrega počutja pri nas ostala. Z nami je že vse od 2017 in je v vseh pogledah naš najpomembnejši član družine. Vedno pripravljena pomagati pri vseh projektih, si je kot edina v naši družini prislužila posebno darilo “PINK MAKITA”. S svojim baterijskim vrtalnikom je Aleševa desna roka pri vseh gradbenih projektih in skrbi za TOP podobo FIT Tovarne.

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja