fbpx

LEFT-OVER ŠPAGETI

Zakaj si ne bi olajšali priprave jutrišnjega kosila ali večerje?
Ko danes zvečer pripravljate večerjo, dodajte v ponev ekstra porcijo piščančjih prsi (ali govedine oziroma kateregakoli mesa, ki ga pač pripravljate). Zapecite ga tako, kot ga imate najraje in kot ga boste z veseljem pojedli naslednji dan.
V naprej si lahko pripravite tudi bučkine “špagete”. 
KAKO to naredite? Vse, kar potrebujete, je poseben nožek, s katerim boste bučko narezali na izjemno tanke, dolge rezine, podobne špagetom (če ste vešči s kuhinjskim nožem, lahko to storite tudi z nožem). Poleg mesa in bučke potrebujete za hitro kosilo le še žličko vašega najljubšega pesta – če ga sicer ne uporabljate, lahko poskusite nam ljubega “pesto genovese”, namesto tega pa lahko dodate tudi pardižnikovo omako, žličko kisle smetane itd.

Kako pripravite špagete? Preprosto jih na hitro, nekaj minutk, pražite na koščku masla (olja) v vroči ponvici. Dodajte žličko pesta (če boste uporabili pesto, drugih začimb praktično ne boste več potrebovali) in na košče narezano meso, ki vam je ostalo od prejšnjega dne (meso pražite toliko časa, da se zagreje). Kuhanje vam bo vzelo največ 5 minut, če boste imeli sestavine v naprej pripravljene, okus pa vas bo navdušil.
Garantiramo, da pravih testenin ne boste pogrešali!
Pa dober tek 😉

 

Mogoče vas zanima tudi:

FIT TOVARNA TRENING DOMA

WOW! Kakšen teden je za nami… Pozdravljena družina FIT Tovarne! Vsem iskrena hvala za fantastičen odziv na naše treninge v živo –

FIT TOVARNA BO DO NADALJNEGA ZAPRTA

Draga družina FIT Tovarne! Verjamem, da noben ne sprejme novice o zaprtju našega drugega doma kar tako z lahkoto in verjemite, da

Leave a Comment

Scroll to Top