fbpx

PRIVOŠČITE SI GA BREZ SLABE VESTI

Ste tudi vi med tistimi, ki obožujejo pustni čas? Vsa ta dobra volja, pustna rajanja, maskiranja v like kateri smo si podzavestno vedno hoteli postati in seveda nepogrešljivi KROFI, ki bodo te tedne začeli dišati na vsakem koraku.
Privoščite si jih!!! Tiste prave! 🙂 S posipom iz pravega sladkorja. In s pravo marelično marmelado.
Ja, ne hecamo se. Ni pravi pust, če si ne privoščiš krofa. Tudi, če si na dieti.
Tukaj je nekaj razlogov za:
Zdravo prehranjevanje ne pomeni samo jestje dobre in zdrave hrane in izogibanje slabi hrani, ampak pomeni uživanje ob dobri hrani, ampak na pameten način. Kljub temu, da ste na dieti in, da se trudite izgubiti kilograme, verjemite, da vam popolno odrekanje ne bo prineslo večjega zadovoljstva. Kar predstavljajte si vse okoli vas, ki jejo te okusne krofe, vi pa samo razmišljate o tem, kako bi zagrizli v to okusno testo, hrustljavo na zunaj, mehko od znotraj… Takšni prazniki so za to, da se družimo, širimo ljubezen, se smejimo in skupaj s prijatelji in družino pojemo kaj dobrega.
Dejstvo je, da ljudje, ki se že dlje časa zdravo prehranjujejo pogosto mislijo, da je samo kombinacija zelenjave in proteinov tisto, kar bo naredili njihovo telo lepo. Hrano povezujejo z naslednjimi pomeni: lahko je za njih gorivo, lahko nagrada, kazen, pobeg, sramota, svoboda in še mnogo več. In teh pomenov hrane se moramo v svoji miselnosti znebiti.
Na primer, če imamo hrano za informacijo, potem lahko hitro ugotovimo, da ni slabe hrane in dobre hrane, ampak je samo izbira. Hitro boste videli, da vedno, ko boste izbirali med eno ali drugo stvarjo, se boste odločali za to, kar je za vas bolj pomembno. Kalkulirali boste. In kalkulacija v tem primeru pomeni, da se boste odločali med tem, kar je za vas bolj pomembno tisti trenutek. Seveda pa moramo na tem mestu vseeno poudariti, da ima vsaka odločitev posledice, ki jih moramo sprejeti.
Če povzamemo – privoščite si krof. Celo dva. Uživajte v njih. Uživajte te dni v družbi prijateljev in v pustnih norčijah. Ampak izbirajte pa pametno in morda v primerjavi z lanskim letom pojejte manj krofov.
Za več nasvetov glede tega, kako se pravilno prehranjevati pobrskajte po naši spletni strani www.fittovarna.com, ali pa nam pišite na info@fittovarna.com.

Mogoče vas zanima tudi:

osebni trening | Fit Tovarna

Zakaj potrebujem osebnega trenerja?

Ljudje smo si med seboj različni, imamo različne okuse, poglede, mnenja, preference, specifike in na koncu tudi različna priučena znanja ter izobrazbe.

Vaše telo ne želi, da izgubite težo

Vaše telo ne želi, da izgubite težo

Se sprašujete, zakaj po koncu vsake diete pridobite izgubljeno težo nazaj? In morda še kakšen kilogram zraven? Medtem ko je lahko razlogov

Leave a Comment

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja