fbpx

TUDI VI ENO LETO PLESKATE OGRAJO?

Koliko časa je potrebnega, da prepleskate ograjo pred hišo? Je to dan, je to mesec, ali je to leto dni? Nekateri se zdaj morda sprašujete, zakaj je to tukaj sploh relevantno vprašanje. Pa je. Poglejte primer…
Doma ste v hiši in že eno leto se odločate za to, da boste vašo grdo ograjo pobarvali na belo. Od kar ste prvič pomislili na to, pa do včeraj, ko ste jo dejansko pobarvali, je minilo eno leto. Vmes ste ali izgubili voljo ali željo do tega, ali ste vmes pozabili na to, da ste hoteli ograjo pobarvati. Čeprav ste se pred pol leta že odpravili v trgovino po barvo in čopiče, pa je vsak dan prišlo vmes nekaj zaradi česar ste z dejanskim barvanjem odlašali. Vmes ste si celo premislili glede barve, pa glede tega s katerim čopičem boste barvali. Do včeraj, ko ste si rekli: zdaj se bom vstal, prijel čopič v roke in začel, ter do trenutka, ko ste to dejansko storili. Delali ste ves dan in po koncu dneva ste lahko občudovali, kar ste ustvarili.
Situacija je skoraj identična dolgotrajnemu razmišljanju o tem, da bi začeli bolj zdravo živeti. O tem, da se odločate o tem, kakšno hrano bi jedli, kakšne vaje bi delali, skratka o vsem tem, kar bi lahko znatno izboljšalo kvaliteto vašega življenja. Zavedate se, da morate in, da želite nekaj spremeniti, ampak imate pa problem pri tem, da preveč razmišljate, nič pa ne naredite.
Če ste se našli v opisu in, če se zaradi vseh zgoraj naštetih trditev počutite slabo, naj vas potolažimo. Niste ne prvi in ne zadnji, ki se tako počuti, vsekakor pa se morate zavedati tega, da niti približno niste edini.
Naj ne mine eno leto od kar ste prvič pomislili na to, da se začnete rekreirati. Naj ne mine toliko časa do trenutka, ko boste nezdrave obroke zamenjali z bolj zdravimi. Začnite danes. Tudi, če ne boste popolnoma sledili dieti in planu vadbe in se boste plana, ki ga imate v mislih le delno držali, boste naredili veliko več, kot ste naredili do sedaj. Namesto, da boste samo razmišljali o spremembi, jo boste dejansko naredili. In ena mala sprememba bo vodila v drugo, pa v tretjo. Ko bo leto naokoli boste tako kot ste s ponosom pogledali na pobarvano ograjo, lahko s ponosom pogledali sebe in svoje telo, ki je v tem času postalo veliko bolj zdravo in močno, kot je bilo do sedaj.
Začnite torej barvati danes. Čez leto dni si boste hvaležni 😉
Za več motivacijskih člankov, ki vam bodo pomagali začeti z zdravim načinom življenja, se sprehodite po naši spletni strani www.fittovarna.com. Ko boste tako daleč, pa nas obiščite v FIT Tovarni ali pa nam pišite na info@fittovarna.com.

Mogoče vas zanima tudi:

osebni trening | Fit Tovarna

Zakaj potrebujem osebnega trenerja?

Ljudje smo si med seboj različni, imamo različne okuse, poglede, mnenja, preference, specifike in na koncu tudi različna priučena znanja ter izobrazbe.

Vaše telo ne želi, da izgubite težo

Vaše telo ne želi, da izgubite težo

Se sprašujete, zakaj po koncu vsake diete pridobite izgubljeno težo nazaj? In morda še kakšen kilogram zraven? Medtem ko je lahko razlogov

Leave a Comment

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja