fbpx

TRENING IN ČAS

Če ste gledali film In Time iz leta 2011 ste gotovo spoznali to fotografijo. Kot velika oboževalka dobrih filmov (in nekdaj tudi Justina Timberlakea), sem si ga takrat seveda ogledala. Med prvimi. Ne glede na to, da sem ga nekaj zadnjih minut prespala (film je daleč od tega, da bi bil dolgočasen, ampak a sploh obstaja kdo, ki še ni kdaj zadremal na tistih velikanskih in udobnih sedežih??), se me je dotaknil. Ne toliko z zgodbo, kot pa s sporočilom, ki ga prinaša – TREBA JE IZKORISTITI ČAS, KI NAM JE DAN. 

Ne vem kako je pri vas, ampak pri meni in pri ljudeh s katerimi sem vsakodnevno v stiku, je čas VEČEN PROBLEM. Tega nam nenehno manjka. In, če bi ga lahko kupovali (kot ga kupujejo glavni junaki zgoraj omenjenega filma), verjamem, da bi bila čakalna vrsta za nakup veliko daljša, kot je bila pred mesecem dni za nakup Bitcoina. Cena pa…hmm…žal ne bomo nikdar vedeli, ker si časa nikdar ne bomo mogli kupiti. AMPAK…na nek način pa s časom že lahko trgujemo. Ko nekomu drugemu plačamo npr. za to, da nam zlika perilo in počisti po stanovanju, mi pa v tem času naredimo nekaj, kar nam je tisti trenutek bolj pomembno, smo v bistvu investirali svoj čas.
👩‍🏫 In sedaj se ustavimo pri treningu.
Ja. Treningu, ki je ravno tako investicija v čas. Zdaj se morda sprašujete kako je to lahko investicija, če pa čas v bistvu porabljate. Naš Aleš mi je to razložil tako: ” Pomisli drugače. Vse študije so potrdile, da je redna telesna aktivnost več kot le ugoden vpliv na zdravje. Če se tega zavedaš, potem hitro ugotoviš, da je sedaj porabljen časa za to aktivnost dobra investicija v kasnejša leta, ker ti bo zdravje omogočalo porabo tvojega časa drugače, po tvojih željah, morda z otroci in vnuki, odvisno kako daleč v prihodnost gledaš.”
To mi je nekako dalo misliti, da je tista ura na dan še kako DOBRO PORABLJENA in ne zapravljena, kot mi je velikokrat rekel kdo, ki ga šport ni niti malo privlačil.
”Vem, da je tvoj cilj boljše počutje, nekaj kilogramov manj ali vsaj lepše oblikovano telo in to, da poskrbiš za svoje zdravje. Nisi profesionalna športnica, zraven treninga še imaš službo in ostale obveznosti, ki ti prav tako vzamejo nekaj časa. Trening izpeljan v 60ih minutah pri nas bo več kot zadosten za to, da doseževa tvoj cilj.”
In podala sem se v FIT TOVARNO.
ManuElla
P.s. Za več informacij nam pišite na ZS ali info@fittovarna.com.

Mogoče vas zanima tudi:

Alkohol in hujšanje

Poletje je pred vrati, s tem pa tudi pikniki, večerje in večerni izhodi ter druženja ob dobri hrani in pijači, kar pogosto

osebni trening | Fit Tovarna

Zakaj potrebujem osebnega trenerja?

Ljudje smo si med seboj različni, imamo različne okuse, poglede, mnenja, preference, specifike in na koncu tudi različna priučena znanja ter izobrazbe.

Leave a Comment

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja