ODKRILI SMO RECEPT ZA USPEH

Vsi hlepimo po uspehu. Tako ali drugače. Ampak za vsakega uspeh pomeni nekaj drugega. Čisto vsi pa ga merimo v številkah. Ali je to število evrov v denarnici, število lajkov na Instagramu, ali številom kilogramov na tehtnici. Vedno, ko se številka veča, bolj obsedeni smo s številkami in s tem, da bomo presegli to, kar smo dosegli. Če zaslužimo 30 eur na dan, in imamo en dan možnost, da zaslužimo 35, smo presrečni. Tudi drugi dan, ko imamo to možnost, to srečo cenimo. Tretji dan je več ne bomo, ampak bomo hlepeli po številki 40 ali 50 eur. Tako pač je…po nekaterih merilih je to ok, po drugih zopet ne, ker velikokrat vodi v obsesije in stranske učinke.

Tukaj je nekaj nasvetov, ki se jih je dobro držati, da boste uspeli. Držimo se jih mi, drži se jih tudi naš prijatelj Phil Learney, ki je v svetu fitnesa eden izmed najbolj vplivnih mož.
1. Vložite čas v to kar delate.
2. Potrudite se, da boste to, kar boste delali, delali zares dobro.
3. Obkrožite se s pozitivnimi ljudmi.
4. Vedno se zavedajte svojega ZAKAJ (zakaj počnete to, kar počnete)
V skledo dajte veliko časa in ga pomešajte z veliko truda. Pečite ga 100% nekaj let. In uspeli boste.
Za več zanimivih receptov in člankov pobrskajte po spletni strani www.fittovarna.com, za informacije in vprašanja pa smo vam zmeraj na voljo na mailu info@fittovarna.com.

Mogoče vas zanima tudi:

CIMETOV SMOOTHIE

Ideja za hitro in lahko večerjo. CIMETOV SMOOTHIE. Za ta odličen cimetov smoothie potrebujete le nekaj osnovnih sestavin. ✅ Mandljevo mleko ✅

KAKO TELOVADITE IN JESTE NA MORJU?

Poletje je čas, ko se velikokrat pregrešimo pri hrani. In ni nam jasno kako je možno, da po dveh tednih morja pridemo

PREMERJAJTE IN PRIMERJAJTE

Hoja v fitnes je velikokrat povezana s potrebo oziroma željo po preoblikovanju telesa. Takšnem ali drugačnem. In naš um je nastavljen tako,

Leave a Comment

Scroll to Top