fbpx

DAN ZA NOV ZAČETEK

GRDA RESNICA: Vsakodnevno odlašanje, da jutri začnete delati spremembe na sebi, vas ne bo pripeljalo daleč. Če imate željo po tem, da bi preoblikovali svoje telo, ga boste s takim načinom razmišljanja preoblikovali do te mere, da se boste čez eno leto pol leta mantrali, da ga boste sploh spravili do točke kjer ste danes.
Seveda obstaja rešitev. Najprej spremenite način razmišljanja. Ne odlašajte s spremembo na jutri, ampak z njo pričnite delati že danes. Morda se sliši oguljeno, da si boste, če boste upoštevali ta nasvet, čez eno leto hvaležni, ampak tako je. In bodite vztrajni. Tudi, če se vam kak dan ali dva zalomi, ne odnehajte in vztrajajte dalje. Če se morda že več let borite z odvečnimi kilogrami, ter preizkušate razne diete, potem vam očitno manjka motivacije in to, da bi vas nekdo vzpodbujal takrat, ko ste na tem, da se vdate in ponovno prepustite starim navadam.

Na vašo srečo smo sedaj tukaj mi. Obljubimo, da vam bomo dan za dnem bomo povedali, da zmorete. Poskrbeli bomo za to, da boste sami sebi dokazali, da zmorete veliko več, kot si mislite in kot mislijo tisti, ki do sedaj niso verjeli v vašo spremembo. Z vami bomo tako dolgo, dokler ne boste verjeli sami sebi in dokler ne boste sami sebi dovolj velika motivacija. Stojimo za vami in vas podpiramo, da boste tokrat res naredili korak naprej in uspeli obleči tisto obleko, ki vas že leta gleda iz omare z močno željo, da jo oblečete in ponovno odpeljete v svet. Ravno zato imamo program, ki smo ga poimenovali M12M. To je program, ki je tukaj za vas. In za vas smo tukaj tudi mi. In tako dolgo bomo z vami, dokler vam ne bo uspelo. Zakaj? Ker si to zaslužite. In ker to potrebujete.
Za več informacij nam pišite na info@fittovarna.com, lahko pa nas obiščete tudi osebno v Fit Tovarni.
Naj bo danes dan za nov začetek!

Mogoče vas zanima tudi:

CIMETOV SMOOTHIE

Ideja za hitro in lahko večerjo. CIMETOV SMOOTHIE. Za ta odličen cimetov smoothie potrebujete le nekaj osnovnih sestavin. ✅ Mandljevo mleko ✅

KAKO TELOVADITE IN JESTE NA MORJU?

Poletje je čas, ko se velikokrat pregrešimo pri hrani. In ni nam jasno kako je možno, da po dveh tednih morja pridemo

PREMERJAJTE IN PRIMERJAJTE

Hoja v fitnes je velikokrat povezana s potrebo oziroma željo po preoblikovanju telesa. Takšnem ali drugačnem. In naš um je nastavljen tako,

Leave a Comment

Scroll to Top