fbpx

SOURCE NATURALS - IRON CHELATE 100 TBL

6.00

Prehransko dopolnilo: železov kelat 25mg.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Prehransko dopolnilo: železov kelat 25mg.

Izdelek je sestavljen iz železa, vezanega na aminokisline iz hidroliziranih rastlinskih beljakovin za enostavno uporabo. Železo je ključnega pomena za zdravo vsebnost hemoglobina v krvi, ki je glavni prenašalec kisika do celic. Železo je prav tako prisotno pri produkciji energije in pri sintezi kolagena.

Znamka

Source Naturals

Uvoznik: Sport-Mark d.o.o., Vosek 26c, 2231 Pernica

Sestavine in navodila

Odmerek: 1 tableta

Sestavine: Železo (kot železov kelat) 25mg

Druge sestavine: sorbitol, hydroxypropyl cellulose, stearic acid, modified cellulose gum, silica, and magnesium stearate.

Alergeni: Vsebuje sojo.

Opozorilo: V kolikor ste noseči ali dojite, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! V kolikor pride do predoziranja pri otrocih, nemudoma poiščite zdravniško pomoč!

Opozorila

V kolikor ste noseči ali dojite, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! V kolikor pride do predoziranja pri otrocih, nemudoma poiščite zdravniško pomoč!

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja