fbpx

NOW - PROBIOTIC-10 25 BILLION 50 TBL

21.90

Probiotic-10 25 Billion Veg Capsules – prehransko dopolnilo: probiotiki.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Probiotic-10 25 Billion Veg Capsules – prehransko dopolnilo: probiotiki.

  • 10 Probiotičnih sevov
  • Klinično potrjeni sevi*

*Probiotični sevi v tem izdelku so bili potrjeni z uporabo tehnologije DNA-fingerprinting.

NOW Probiotic-10 nudi uravnotežen spekter živih organizmov, sestavljenih iz probiotičnih bakterijskih sevov, odpornih na kislost; za e-te je znano, da naravno kolonizirajo človeški prebavni trakt. Probiotične bakterije so ključnega pomena za zdravo prebavo, sluznico in podpirajo efektivno delovanje črevesja v procesu razstrupljanja. Probiotic-10 vključuje bakterijske seve, ki klinično dokazano podpirajo zdravo delovanje imunskega sistema.

Izdelek zagotavlja moč do 25 milijard CFU (ob upoštevanju roka trajanja).

Znamka

NOW, ZDA.

Uvoznik: SPORT-MARK d.o.o., Vosek 26c, 2231 Pernica.

Sestavine in navodila

Sestavine za en odmerek (1 kapsula): Mešanica 10 sevov probiotičnih bakterij (25 milijard CFU): (Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Streptococcus thermophilus (St-21), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Bifidobacterium longum (BI-05)) 130mg.

Ostale sestavine: Mikrokristalna celuloza, hipromeloza (celulozna kapsula), FOS (fruktooligosaharidi), askorbil palmitat in silicijev dioksid.

NAVODILO ZA UPORABO: Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula, 1- do 2-krat dnevno, med obroki ali na prazen želodec. Po odprtju hranite v hladilniku!

OPOZORILO: Posvetujte se z zdravnikom v kolikor ste noseči, jemljete zdravila (predvsem zdravila za zaviranje imunosti) ali imate bolezensko stanje (predvsem v kolikor je inuski sistem oslabljen). Hranite izven dosega otrok.

Opozorila

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehranski dodatki niso namenjeni kot nadomestek raznolike in uravnovešene prehrane.

Samo za odrasle.

Posvetujte se z zdravnikom v kolikor ste noseči, jemljete zdravila (predvsem zdravila za zaviranje imunosti) ali imate bolezensko stanje (predvsem v kolikor je inuski sistem oslabljen). Hranite izven dosega otrok.

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hranite v suhem in hladnem prostoru.

UPORABNO: najmanj do datuma odtisnjenega na embalaži.

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja