fbpx

PRIROČNIK ZA TRENING DOMA

19.9039.90

Za vas smo pripravili paket, ki vsebuje vse kar potrebujete, da lahko naredite nekaj zase in za svoje zdravje ter ostanete v formi tudi doma.

Počisti

Program vsebuje:

 

🔶 Knjigo za trening doma in zdravju prijazna prehrana

Knjiga vsebuje obširne informacije o zdravi prehrani, treniranju in zdravem načinu življenja. Znotraj boste našli tudi tri vodene treninge različnih težavnosti skupaj z ogrevanjem.

Treningi so nastavljeni tako, da jih lahko izvajate doma, brez uteži in naprav in na omejenem prostoru. V knjigi so opisi in slike, prav tako pa boste v njej našli QR kode, katere vas pripeljejo na video predstavitev za vsak trening program.

🔶 Dolga elastika

Dolga elastika je eno najbolj vsestranko uporabnih pripomočkov za trening doma ali na potovanju. Načinov uporabe je skoraj neskončno, od dodane obremenitve pri večini vaj do raztezanja. Dolga elastika je resnično nekaj, kar zagotovo spada v paket domačega trenininga. Izbirate lahko med rdečo (lažjo) in črno (težjo) elastiko.

🔶 Kovinska kolebnica

Kolebnico vsi poznate, ampak ali jo znate tudi uporabljati? Kolebnica je odličen primer dobre kardio vadbe na zelo omejenem prostoru. Delajo roke in noge hkrati, gradi se mišična vzdržjivost in izboljšuje se kardiovaskularna kondicija. Za le delček cene imate podoben efekt kot na eliptiku.

🔶 Kratka elastika

Zadnjica je zaradi sedečega življenskega sloga ena izmed najbolj “zakrnelih” mišic dandanes. Kako pa jo lahko učinkovito krepimo brez uteži. Odgovor je: “Težko, ampak kratki elastiki uspeva ravno to”. Ker v FIT Tovarni vemo, kako pomembna je močna zadnjica, smo v naš paket morali vključiti kratko elastiko.

🔶 Support v zaprti skupini

Vemo, da ima vsak od vas ogromno vprašanj ter težav in prav vsem želimo pomagati in čimbolje odgovoriti na vaša vprašanja, zato smo ustvarili zaprto skupino, katera bo delovala kot naša on-line družina.

Prirejali bomo on-line delavnice, webinarje in dajali dodatne napotke, prav tako pa bomo odgovarjali na vprašanja in nudili vso potrebno pomoč in podporo za člane naše družine.

🔶 Ekskluzivne popuste na izdelke v naši spletni trgovini

V času izolacije naša spletna trgovina vseeno deluje. Kot bonus za vse člane naše on-line družine boste deležni ekskluzivnih popustov na izdelke iz naše spletne trgovine.

Teža Ni na voljo
Oblika

Tiskan priročnik, Tiskan priročnik + Oprema

Dolga elastika

Brez, Rdeča (lažja), Črna (težja)

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja