fbpx

DEPA - Morski koncentrat lipidov OMEGA-3

26.90

Availability: Na zalogi

Availability: Na zalogi

DEPA – Morski koncentrat lipidov OMEGA-3. To je prehransko dopolnilo z omega-3 maščobnimi kislinami.

Koncentrat morskega ribjega olja DEPA vsebuje molekularno destiliran koncentrat morskega ribjega olja in je odličen vir omega-3 maščobnih kislin v njihovi naravni obliki trigliceridov. Esencialne omega-3 maščobne kisline, eikozapentaenojska kislina (EPA) in dokozaheksaenojska kislina (DHA), so poli nenasičene maščobne kisline.

Zakaj jemati omega-3 maščobne kisline?
Koristne so za srce in 0žilje, omenjeni pa so tudi ugodni učinki pri nekaterih bolnikih z rakom, prav tako imajo ugoden vpliv na vnetna obolenja oz. ugoden vpliv na optimalno ravnovesje vnetnega odziva v telesu,  na depresijo,  proces staranja in upad miselnih funkcij.
Omega 3 je vsekakor priporočljiva kot prehranski dodatek za vsakogar, saj je z vsakdanjo hrano zaužijemo bistveno premalo za naše optimalno zdravje.

 

 

Neto količina: 100 kapsul (120g)

Teža 0.12 kg

Hranilna vrednost in sestavine

Hranilna vrednost na en odmerek (1 kapsula): Trigliceridi morskih rib 1000 mg (vključno z: EPA (eikozapentaenojska kislina) 180 mg, DHA (dokozaheksaenojska kislina) 120 mg in skupne omega-3 maščobne kisline 300 mg).

Sestavine: ribje olje [riba], želatina iz kapsule, vlažilni glicerin, prečiščena voda.
Izdelek je brez glutena.

Navodila za uporabo

Zaužijte 1 mehko kapsulo na dan, priporočljivo z obrokom.

Opozorilo

Prehranska dopolnila ne morejo nadomestiti raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Prehranska dopolnila hranite izven dosega majhnih otrok. Hranite na hladnem in suhem. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti. Uporabno do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Znamka

Proizvajalec: Douglas Laboratories Europe B.V. Wormerweg 1, 1311 XA Almere – Nizozemska. Distribucija: Supplementa B.V. Winschoten.

Uvoznik: Sport Mark d.o.o., Vosek 26C, 2231 Pernica.

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja