fbpx

CNP – COGNIZIN

15.90

Availability: Na zalogi

Availability: Na zalogi

Holin (Cognizin Citicoline) je bistvena hrana za možgane in velja za eno najučinkovitejših hranil, ki jih lahko vzamete za izboljšanje delovanja možganov. Pomislite na Cognizin kot na preworkout brez stimulantov. Na enak način, kot bi pripravili telo za vadbo, lahko pripravite um za duševno naporne naloge. Je močan pogon za spodbujanje duševne trdnosti, ki vam pomaga bolje obdelati kompleksne informacije v daljšem časovnem obdobju.

Cognizin ima tudi fiziološke koristi, saj deluje kot močan antioksidant (zmanjšuje nastajanje prostih radikalov) in pomaga pri vzdrževanju celičnih membran v možganih. Ti skupaj zagotavljajo optimalne pogoje za delovanje možganov in izravnajo mentalno meglo, ki jo naberemo s staranjem, ohranjajo visoko motorično hitrost in ostro pozornost.

 

Neto količina:  30 kapsul.

Hranilna vrednost in sestavine

Hranilna vrednost na 1 odmerek (1 tableta):

Aktivne sestavine:
Cognizin 400mg

Vse sestavine: Citicolin (kot Holin), sredstvo za povečanje prostornine (riževa moka, magnezijev stearat, silicijev dioksid), ovoj kapsule (hipromeloza).

 

Alergeni: Proizvedeno v obratu, ki obravnava vseh 14 alergenov. Proizvajalci skrbijo, da preprečijo kontaminacijo, vendar vedno obstaja možnost, da so prisotne količine v sledovih.

Primerno za vegetarijance in vegane.

Navodila za uporabo

Zaužijte 1 kapsulo na dan.

Opozorilo

Pred uporabo natančno preberite navodila in se po potrebi posvetujte s svojim zdravnikom. Shranjujte na hladnem, suhem mestu, izven neposredne sončne svetlobe ter izven dosega otrok. Prehranska dopolnila se ne smejo uporabljati kot nadomestek za raznoliko prehrano.

Znamka

 

CNP Professional

Uvoznik: CNP Professional Unit 11 Hyde Point, Dunkirk Lane, Hyde, Chesire, SK14 4NL, Velika Britanija.

Proizvajalec: Uvoznik: SPORT-MARK d.o.o., Vosek 26c, 2231 Pernica. www.fittovarna-shop.com

 

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja