fbpx

CELLUCOR C4 RIPPED PRE-WORKOUT

29.00

Počisti

Availability: Samo še 1 na zalogi

Prehransko dopolnilo z vitamini, aminokislinami, karnitinom, kofeinom in rastlinskimi izvlečki s sladili.
C4 Ripped je dodatek pred vadbo, ki združuje eksplozivno energijo C4 s sestavinami, značilnimi za izgubo maščobe. Ta formula vam pomaga, da treniraš močneje, hkrati pa podpira sposobnost vašega telesa pri kurjenju maščob.

 

Neto količina 165g (30 porcij).

Teža 0.024 kg
okus

Icy Blue Razz, Raberry Lemonade

Navodila za uporabo

Zaužijte en odmerek (1 merica praška) 20–30 minut pred treningom, pomešanega s 175–250 ml vode.

Ne prekoračite dnevnega vnosa!

Opozorilo

TA IZDELEK JE NAMENJEN SAMO ZDRAVIM ODRASLIM OSEBAM, 18 LET STARIH ALI STAREJŠI. Tega izdelka ne uporabljajte, če ste noseči ali dojite. Pred uporabo tega izdelka se posvetujte z licenciranim, usposobljenim zdravstvenim delavcem, vključno z, vendar ne omejeno na, če: jemljete antidepresive, kot je MAOI (zaviralec monoaminooksidaze) ali SSRI, sredstva za redčenje krvi, nesteroidna protivnetna zdravila, psevdoefedrin, ali jemljete katero koli drugo prehransko dopolnilo, zdravila na recept ali zdravila brez recepta; ali če sumite, da imate ali ste bili zdravljeni, diagnosticirani ali imate družinsko anamnezo katerega koli zdravstvenega stanja, vključno z, vendar ne omejeno na: visokim ali nizkim krvnim tlakom, diabetesom, glavkomom, tesnobo, srčno-žilnimi, psihiatričnimi ali epileptičnimi napadi , srčna aritmija, kap, bolezen srca, jeter, ledvic ali ščitnice ali težave z uriniranjem zaradi povečanja prostate.
Ta izdelek vsebuje kofein in ga ne smejo uporabljati osebe, ki želijo izločiti kofein iz prehrane ali v kombinaciji s kofeinom ali poživili iz drugih virov, vključno, vendar ne omejeno na, kavo, čaj, sodo ali druga prehranska dopolnila in zdravila. Nehajte uporabljati 2 tedna pred operacijo. Takoj prenehajte z uporabo in se obrnite na zdravnika, če opazite kakršen koli neželeni učinek na ta izdelek. Ne uporabljajte, če je varnostno tesnilo zlomljeno ali manjka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.
HRANITI IZVEN DOSEGA OTROK!
Uporabno najmanj do datuma natisnjenega na dnu embalaže.

Znamka

Proizvajalec: Flight forum 40, ground fl. 5657 DB Eindhoven, Nizozemska.
Narejeno v Belgiji.
Uvoznik: Sport Mark d.o.o., Vosek 26C, 2231 Pernica.

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja