fbpx

Želim si Izgubiti kilograme Oblikovati telo Boljše počutje

Ampak kako do tega?

Si želiš pozitivne spremembe?

Si želiš pozitivne spremembe v izgledu, počutju in biti samozavestna?

Lahko si prepričana, da je trening v Fit Tovarni prava izbira zate. Zakaj? Zato, ker lahko s fitnesom najlažje izgubiš odvečne kilograme, oblikuješ telo ter izboljšaš moč in zdravje, mi pa smo strokovnjaki na tem področju in ti bomo z veseljem pomagali. Zaupaj nam svoje cilje.

Izguba kilogramov

Veš, koliko energije porabiš čez dan? Zakaj je to pomembno?

Hrana, ki jo pojemo, v končni fazi ni nič drugega kot energija, ki nas napaja. Za pravilno delovanje telesa je potrebno dobiti toliko energije iz hrane, kot je porabiš za vsakodnevna opravila.

Problem nastane, ko poješ več kot porabiš. V tem primeru se more odvečna energija nekam shraniti (sama veš, kam gre 300g milka zvečer ) in sicer v maščobna tkiva. Da začneš izgubljati maščobo, je potrebno vnesti manj energije, kot je porabiš. Kako pa to narediš? 

Najprej je potrebno vedeti, koliko energije tvoje telo potrebuje in koliko energije pridobiš s hrano. Nato moraš narediti vsaj eno od dveh stvari –  zmanjšati vnos in/ali povečati aktivnost. Pri obeh ti lahko pomagamo mi. 

Kako pa trenirati? Trening predstavlja dokaj majhen del porabe kalorij, zato je treba razmišljati bolj široko. Pravilen trening za moč na fitnesu porabi enako kalorij kot kardio med samim treningom, dodatno pa poveča porabo tudi po njegovem koncu. 

Torej ravno trening za moč bo tisti, ki na dolgi rok porabi največ in je tudi najboljši način za izgubljanje maščobe. Prav tako pa ima pozitivne učinke na zdravje ter poskrbi za lepšo obliko telesa po izgubi odvečnih kilogramov.

oblikovanje telesa

Si že slišala za trening TNZ oziroma Trebuh Noge Zadnjica. 

To so po mnenju moških (in žensk) najbolj privlačni deli ženskega telesa. 

Kako oblikujemo raven trebuh za crop top majice? Kako izklesamo noge, da boš s ponosom nosila kratke hlače in krila? Kako dvignemo zadnjico, da bo obračala glave? 

Odgovor je enostaven. Trening za moč z utežmi.  Drage dame, brez skrbi. Ne boste izgledale kot Schwarzenegger po prvem obisku fitnesa. Ženske imajo približno 7-8 krat manj testosterona (hormon, ki je najpomembnejši za rast mišic) kot moški in Schwarzenegger je moral preklemano garati za svojo postavo, ve pa se bojite, da bi vam lahko kaj takega uspelo “po nesreči”?

Kar lahko dosežete pa je pridobiti zapeljivejša oblika. Napete mišice, izbočena zadnjica,  oblika in tonus na rokah in nogah ter lepša drža. Vse to naredi žensko telo še toliko bolj žensko in privlačno. 

Mišice za rast in razvoj potrebujejo stimulacijo in  trening z utežmi bo tisti, ki nam bo zagotovil potrebno obremenitev. Naša naloga je sčasoma povečati zahtevnost treningov, s čimer bomo vam zagotovili optimalne pogoje za oblikovanje vaše najlepše postave do sedaj.

boljše počutje

Katera se ne želi počutiti bolje, naj dvigne roko!

Super, če ni rok, gremo naprej. Kaj sploh je dobro počutje? Več energije čez dan, manj stresa, več samozavesti ali bolj pozitivne misli? Boljše počutje zajema vse našteto in fitnes nam pomaga izboljšati prav vse. Kako?

Več energije. Trening na fitnesu je res težek in z njim porabljaš energijo, ampak hkrati se sproščajo hormoni, ki pozitivno vplivajo na regeneracijo, na spanec in na telesne funckije. Rezultat = več energije čez dan.

Manj stresa oziroma večja odpornost na stres. Stres je prisoten v naših življenjih na vsakem koraku. Šola, služba, otroci, partner, gospodinjstvo, družba… vsepovsod je nekaj, kar nas skrbi in nam povzroča stres, nad tem pa nimamo vpliva. Tudi intenziven trening v fitnesu je določena vrsta stresa, vendar je nadziran in omejen. Če se v fitnesu sama spravljaš v kontroliran “stres”, postaneš bolj odporna tudi na ostale, bolj nenadzorovane vire stresa.

Več samozavesti. Tvoja samopodoba je v veliki meri odvisna od tega, kako ponosna si sama nase. Zamisli si, da greš v fitnes (čeprav je težko najti čas), narediš trening (čeprav je naporen) in to ponavljaš spet in spet. Naredila si ogromno, bravo punca! Ta občutek je nekaj, kar te žene naprej in dejstvo, da delaš proti nekemu cilju je ogromna spodbuda za samozavest. Kaj šele, ko ta cilj tudi dosežeš.

Bolj pozitivne misli. Kaj misliš, da se zgodi s tvojimi mislimi, ko imaš v dnevu več energije, manj stresa in imaš boljšo samopodobo? Verjetno tukaj ni potrebno dodatno pojasnilo, zakaj iz tega izhaja tudi več optimizma in pozitive. 

Trening z utežmi je zame, kaj pa zdaj?

Odločitev, da boš naredila nekaj zase je največji korak do doseganja tvojih ciljev. Ta korak si uspešno naredila s tem, ko si prišla do tega dela strani. Naprej ti z veseljem pomagamo mi.

Za uspeh na vseh zgoraj naštetih področjih je potrebno dvoje. Pravilen trening in urejena prehrana. Oboje dobiš pri nas. Kot največji privaten fitnes v Sloveniji smo specializirani na področju osebnih treningov in prehranskega coachinga, kar lahko potrdi ogromno zadovoljnih strank. Kaj pa sploh pomenijo izrazi privaten fitnes in prehranski coaching? 

Trening pri nas

Zakaj izbrati nas? Kaj ti lahko ponudi FIT Tovarna, kar ti drugi ne morejo?

Naj poudarimo, da smo prvi fitnes zaprtega tipa v Sloveniji. To pomeni, da prostega obiska pri nas ni. So samo treningi z osebnim trenerjem in v manjših skupinah. To pa posledično pomeni, da ni gužve, nihče si te ne ogleduje, te ne obsoja, zaradi našega skoraj družinskega odnosa pa je vzdušje zelo prijetno in domače.

Delo z osebnim trenerjem bo zagotovo najboljši način za doseganje tvojih ciljev. Probaj si predstavljati to: Prideš v Fit Tovarno, poklepetaš s trenerjem oz. trenerko,  se potožiš o problemih v službi in doma, dobiš kakšen koristen nasvet ali pa samo dobrega poslušatelja, med vsem tem pa vodeno izvajaš vaje ter greš na koncu domov z zavedanjem, da si naredila najboljši možen trening, prilagojen posebej zate in za tvoje cilje. Čas tukaj teče drugače in ena ura zmeraj mine prehitro. 

Velik poudarek dajemo tudi prehrani. Izvajamo namreč prehranski coaching in ne samo svetovanje, kar pomeni, da vas vsega o prehrani naučimo, ne le povemo kaj bi morale jesti. Ker pa vemo, da vsak potrebuje pri tem dodatno pomoč, pa vsem nudimo tudi podporo 24 ur na dan, 7 dni na teden. Tvoj trener ti bo kadarkoli na voljo, ko se ti zatakne. Storitev osebnega treninga je pri nas zares Osebna (z veliko začetnico). Več si lahko prebereš tukaj.

V kolikor bi vseeno raje trenirala v skupini, pa imamo pri Fit Tovarni zate pripravljene posebne skupine samo za ženske. V skupini je maksimalno 6 mest (zato, da lahko vsaki posvetimo dovolj pozornosti) in za vas prav tako nudimo podporo znotraj zaprtih skupin in izvajamo prehranski coaching kot skupinske delavnice. Naše skupine najdete tukaj.

PRIJAVI SE NA PRVI POSVET

Prvi posvet je brezplačna ura, kjer se spoznamo in pogovorimo o vaših željah, ciljih in zmožnostih, prav tako pa vam lahko pokažemo in razložimo naš način dela.
Telefon:
+386 41 34 34 84
Email:
info@fittovarna.com
Tržaška cesta 67a
pon-pet 06:00 - 21:00, sob 08:00 - 12:00
Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja