fbpx

SEMINAR, KI BO VAŠ POSEL OBRNIL NA GLAVO

Kako se pravilno predstaviti ciljni publiki in kako doseči, da bodo verjeli, da smo vredni njihovega zaupanja, je eden izmed najbolj pomembnih izzivov s katerimi se sooča vsak podjetnik. Zato smo pripravili SEMINAR: Biznis ni za vsakogar, ki bo 19.6.2018.
V sodelovanju z Anito Mlakar, Tanjo Ciglarič, Urško Švajger in Simonom Juričem organiziramo prav poseben seminar za vse, ki si želijo izvedeti več o tem kako voditi uspešen posel. Za vsakogar, ki se spopada z vsakodnevnimi izzivi na trgu, je pomembno vedeti nekaj osnov, da se lahko svoji ciljni publiki pravilno predstavimo in jim pokažemo, da smo vredni njihovega zaupanja.
Kako to narediti, da boste pri svojem delu zares efektivni in kaj so pasti v katere se lahko ujamete? O tem bomo govorili na seminarju, ki ga za vas orgniziramo v prav posebnem hotelu ATLANTIDA v Rogaški Slatini 19.6.2018 0b 15. uri.
KOMU JE NAMENJEN SEMINAR?
Vsakemu, staremu ali mlademu, podjetniku z veliko željo po izboljšanju svojih poslovnih znanj in sposobnosti.
KOLIKO MEST JE NA VOLJO?
Ker si želimo čim bolj kvalitetnega predajanja znanja smo morali omejiti število udeležencev na 40.
KOLIKO STANE SEMINAR?
Cena seminarja je bila prvotno 129€ in smo jo za vas precej znižali in s tem naredili seminar veliko bolj dostopen. Tako boste za seminar odšteli le 39€.
KDAJ TOČNO SE ZAČNE SEMINAR?
Seminar se bo pričel v torek 19.6.2018 ob 15. uri. Želimo si začeti pravočasno in vam svetujemo, da ste na kraju dogodka približno 15 min pred začetkom.
KAKO LAHKO PRIDEM DO ŠE VEČ INFORMACIJ PO SEMINARJU?
Na voljo so tudi tako imenovane VIP VSTOPNICE, ki vam omogočajo večerjo s predavatelji po končanem seminarju. Tako boste v eksluzivnem krogu lahko postavili svoja specifična vprašanja in prejeli čim več informacij, ki vam bodo pomagale izgraditi svoj poslovni uspeh. VIP VSTOPNIC je na voljo le 5.
Aleš Potrč, vodja FIT Tovarne bo s svojimi prijatelji in poslovnimi partnerji predstavil kaj pomeni posel, kako se ga najbolje lotimo, kdo so naša ciljna skupina, kako z njimi komuniciramo, kaj jim moramo zares ponuditi in kje so pasti v katere se ujame večina “mladih” podjetnikov.
Anita Mlakar vam bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami v slovenskem medijskem svetu povedala kaj pomeni PR (Public Relations) in kako pomembna je pravilna komunikacija z vašimi strankami in poslovnimi partnerji.
Tanja Ciglarič bo z vami delila pomembne nasvete s katerimi bodo vaše vsebine na socialnih omrežjih postale bolj privlačne in v smeri kot si jo želi vaša klientela. O čem pisati, na kak način in kdaj to vsebino predstaviti – to je področje odlične Tanje.
Urška Švajger prihaja iz podjetja Sunokto, ki se ukvarja z računovodstvom in finančnim svetovanjem in bo z vami delila računovodske osnove in pasti v katere se ujame skoraj vsak podjetnik na začetku svoje poti. Izboljšali bomo razumevanje davkov in dajtev, investicij in tudi pogleda banke na nas kot
nove podjetnike.
Simon Jurič iz podjetja INOVA IT je strokovnjak iz področja informacijske tehnologije, ki bo povedal nekaj več o spletnih straneh in o tem kako se lotite izbire ponudnika za izdelavo spletnih strani. Za seboj imajo veliko odmevnih projektov po vsem svetu in Simon je tisti, ki ga želite poslušati, ko gre za spletne strani.
Ne zgodi se velikokrat, da lahko združimo toliko dobrih imen, ki vam lahko podajo pravilne usmeritvein vam pomagajo izboljšati vaše poslovno življenje. Kot podjetniki vemo, da se je nujno potrebno izobraževati in nabirati različne poglede in le s tem napredujemo. Ob koncu bomo za vas pripravili še okroglo mizo, da lahko odgvorimo na vaša vprašanja in izmenjamo poglede, ki vam utegnejo pomagati. Želimo si, da boste uspešni pri svojem delu in ob njem, tako kot mi, maksimalno uživali.
Za več informacij in prijave na dogodek nam pišite na info@fittovarna.com.

Mogoče vas zanima tudi:

Alkohol in hujšanje

Poletje je pred vrati, s tem pa tudi pikniki, večerje in večerni izhodi ter druženja ob dobri hrani in pijači, kar pogosto

osebni trening | Fit Tovarna

Zakaj potrebujem osebnega trenerja?

Ljudje smo si med seboj različni, imamo različne okuse, poglede, mnenja, preference, specifike in na koncu tudi različna priučena znanja ter izobrazbe.

Leave a Comment

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja