BRAD SCHOENFELD, PhD, CSCS, CSPS, FNSCA V SLOVENIJI ! 27.5. in 28.5.

BRAD SCHOENFELD, PhD, CSCS, CSPS, FNSCA PRIHAJA V SLOVENIJO ! Bolj natančno v Ljubljano, v fitnes center Feniks studio.
PRIJAVE SO ODPRTE!! –> click here for ENGLISH version!
Eden najbolj prepoznavnih predstavnikov iz fitnes področja, ki je še pred vsem priznan za svoje delo na področju pridobivanja mišična mase (hipertrofije) in izgube maščobe. Prav tako je zelo priljubljen predavatelj na številnih srečanjih strokovnjakov po vsem svetu in je bil pred kratkim povabljen kot gostujoči profesor na eno izmed športnih fakultet v Španiji.

CEL VIKEND POSVEČEN PRIDOBIVANJU MIŠIČNA MASE NA OSNOVI PRAVIH ZNANSTVENIH DOGNANJ
Njegova predavanja in seminarji, kot bo tudi ta v Sloveniji, so osnovani na znanstvenih študijah in dokazih najnovejšega časa. Ni bila enostavna naloga Brada prepričati, da izvede seminar v naši majhni Sloveniji, vendar nam je uspelo zagotoviti dogovor, ki bo omogočil slovenskim in tujim trenerjem učenje od najboljših.
V FIT Tovarni EDU skrbimo za nenehno izobraževanje trenerjev in tudi splošne populacije na področju prehrane, treninga, in coachinga. Z željo po predajanju čim več uporabnega znanja sodelujemo z najbolj priznanimi tujimi strokovnjaki in jih vabimo na seminarje v našo majhno državo.
Prijave na seminar so že odprte in svoje mesto lahko zagotovite tako, da nam pošljete sporočilo s pripisom „SEMINAR BRAD“ na edu@fittovarna.com .
Cena vikend seminarja z Bradom Schoenfeldom je 490€ !
Prijave sprejemamo na edu@fittovarna.com
#fittovarna #fittovarnaEDU #bradschoenfeld #seminar #training#hypertrophy #science

 

Mogoče vas zanima tudi:

CIMETOV SMOOTHIE

Ideja za hitro in lahko večerjo. CIMETOV SMOOTHIE. Za ta odličen cimetov smoothie potrebujete le nekaj osnovnih sestavin. ✅ Mandljevo mleko ✅

KAKO TELOVADITE IN JESTE NA MORJU?

Poletje je čas, ko se velikokrat pregrešimo pri hrani. In ni nam jasno kako je možno, da po dveh tednih morja pridemo

PREMERJAJTE IN PRIMERJAJTE

Hoja v fitnes je velikokrat povezana s potrebo oziroma željo po preoblikovanju telesa. Takšnem ali drugačnem. In naš um je nastavljen tako,

Leave a Comment

Scroll to Top