fbpx

fit teen hero

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

FIT TEEN HERO

Končno smo v FIT Tovarni uresničili enega izmed projektov, ki nam je neizmerno pri srcu in na katerega smo zelo ponosni.

Nujno se nam zdi izpostaviti kako pomembno je gibanje, sploh v času telefonov, tablic ter računalnikov in roko na srce… v trenutnih časih so nam marsikatere aktivnosti onemogočene ali v omejenem obsegu izvedljive. Tako je postalo vse težje, sploh za mladostnike, vzpodbujati zdrav življenjski slog, ki bo zagotovil dobre temelje za prihodnost.

Mladi so vendarle naša prihodnost…

Tako vam z velikim veseljem in ponosom predstavljamo spletni portal FIT TEEN HERO, s katerim smo ustvarili najstnikom prijazen program treningov in igrivega učenja dobrih prehranskih navad, primeren za mladostnike do 18. leta starosti. Namen skupine je mlade učiti boljših navad iz vidika gibanja in prehrane, premagovati negativne posledice dolgournega sedenja v šoli in prisilne drže ob gledanju na razne ekrane, ter tako zagotoviti najboljši možen telesni razvoj.

FIT TEEN HERO je nastal kot logična posledica ustanovitve trening skupine z istim imenom v FIT Tovarni, v kateri smo najstnikom na drugačen, zabaven in poučen način približali telesno aktivnost, katera je prav zares usmerjena v omogočanje normalnega razvoja naših otrok.

Želimo si, da v programu uživate in trenirate skupaj z nami ter postajate boljši vsak dan. Se vidimo na treningu!

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja