fbpx

FIT TOVAVARNA ANIMAL PROGRAM
EDINI PROGRAM ZA PRAVO TRANSFORMACIJO
TELEŠČKA NAŠEGA OČIJA...

Poseben program s katerim skupaj z mano postaneš

ŽIVAL

V 12 TEDNIH, POD BUDNIM OČESOM IN V DOBRI DRUŽBI

Priznam!Priznam, da ta program ni samo za “fotre”, ki se želijo spet spraviti v svojo nekdanjo formo. Bolj je to program za vse moške, mlade ali stare, ki iščejo družbo za trening, pravi program in podporo, da KONČNO naredijo tisti pomemben premik naprej.

To ni še ena skupina za pilates, jogo ali karkoli drugega na kaj nas želijo zvleči naše žene in dekleta.

Daleč od tega.

Gre za program, ki sem ga postavil zase in za vse tiste, ki vedo, da rezultati pridejo s trdim delom (treningom), dobro voljo in pravo prehrano. Nisem znan po zares mehkužnem pristopu in ta program ni za tiste, ki iščejo izgovor zakaj jim danes ni treba na trening.

Brez dvoma je to trenutek, ko veš, ali je to za tebe ali pa pač ne in boš še naprej hodil na Salso pod zvezdami (ne, da je to slabo, ni pa trening za moško telo).

Naj na hitro pojasnim, zakaj sem pri tem programu bolj piker in ne izbiram lepih besed.

Program TOVARNA ANIMAL je resen program treninga, ki ga spremlja malenkost bolj strog režim prehranjevanja. Še vedno boš lahko šel na dobro kosilo, to sploh ni vprašanje, si pa želim sodelovati s tistimi, ki res vedo kaj hočejo. Tak pristop sem izbral tudi zase in ker imam nekaj za bregom (o tem še ne bom govoril) si želim pri tem projektu družbo.

Želim si, da se vrnemo nazaj v čas pred famoznim virusom, ki nam je več kot dve leti krojil vsakdan in nam onemogočal skrb za svoje telo in dobro počutje.

Če ti je že sama ideja všeč, potem ti bo cel proces našega treninga še bolj in je NUJNO, da bereš naprej.

Aleš Potrč
lastnik in vodja
FIT Tovarne

Kaj zajema program TOVARNA ANIMAL?

Program sem zasnoval tako, da vsebuje enostavno vse kar potrebujemo, da se v 12ih tednihn korenito spremeni naš videz.

Poudarek je na izgradnji mišic, izgubi maščobe in oblikovanju našega telesa po vzoru Davidovega kipa.Pretiravam?

 Mogoče čist malo.

Program bo razdeljen v začetni del (prvi teden), ki bo služil kot uvajalni del za pripravo telesa na pravi trening, ki mu sledi vmesni del (2-8 teden) za izgradnjo moči in delovne kapacitete, ko ta preide v zadnjo fazo (9-12 teden)  za izgubo maščobe in končno oblikovanje. Toliko iz vidika treninga.

kdaj potekajo treningi ?

Treningi se delijo na dva načina:

– 1. način -> TRENING V SKUPINI, ki bo služil kot naš skupni čas in učenje novih tehnik treninga. Treningi v skupini se bodo izvajali vsak torek in četrtek ob 20. uri v FIT Tovarni. Zraven tega vas bom znotraj naše skupine povabil še na kak ekstra skupniski termin, da bomo švicali skupaj!

– 2. način -> TRENING SOLO, ki bo dost fleksibilen, kot je tudi vaš in naš urnik in ga opravite znotraj našega delovnega časa sami. Trening solo lahko opravite v času uradnih ur FIT Tovarne (Pon-Pet 7.00 – 21.00 in Sob + Ned 8.00-12.00)

Predvidevam 4 treninge tedensko in nekaj domačega dela, ki ga ne bo težko opraviti (ni pomivanje posode, pranje perila ali likanje – obljubim).

Kaj pa če ne treniram z vami v tovarni ?

Nič hudega, če ne boš treniral z nami v Tovarni. Program je yasnovan tako, da ga izvajaš ali z nami v živo ali v kateremkoli fitnesu, ki ga obiskuješ.

Treningi, ki jih opravljamo skupaj v FIT Tovarni so le dodaten bonus, ki ga nudimo v okviru tega programa.

Najbolj pomemben del je prav ta, da vsak dobi dostop do naše aplikacije za online coaching, vse trening programe in vso podporo, ki sem jo pripravil z namenom maksimalne efektivnosti dela.

Po domače…

Treniraj kjerkoli, sledi programu in izkoristi vse prednosti fleksibilnosti ANIMAL programa.

Kako bo s prehrano in podporo?

Brez prave hrane ne gre! Če po več kot 20 letih v trenerskem delu vem nekaj res dobro, potem je to dejstvo, da je največ napak pri tovrstnih spremembah na področju prehrane.

Zato sem pripravil tudi redne sestanke v naši zaprti Facebook skupini, da bomo vsak teden iskali prehranske rešitve za vsakogar med vami. Takoj na začetku pa vam bom postregel s preprosto strategijo za prehrano, ki je praktično BULLETPROOF!

Zdaj je torej jasno, da bo vsa podpora sproti potekala preko zaprte FB skupine v kateri bom odgovarjal na vsa vaša vprašanja in vam bom ves čas na voljo. Kako natančno bo vse potekalo boste izvedeli seveda takoj po prijavi, da bo res vse jasno.

kdaj naj pridem na trening?

V Fit Tovarni imamo nekaj pomembnih pravil in ta se nanašajo tudi na prihod naših strank na trening.

1. PRAVILO
POČUTITE SE KOT DOMA! To mislim povsem resno, ker si želim, da imate pri nas maksimalno dober in domač občutek.

2. PRAVILO
Pridite na trening 5-10 min pred začetkom, da se lahko pred treningom ogrejete in pripravite na TOP trening.

Za našo skupino bodo na voljo brisače za med treningom in tudi brisače za tuširanje po opravljenem treningu in sušilci za lase. Kot doma!

KDAJ SE ZAČNE PROGRAM IN KDAJ KONČA?

Začetek programa je sicer 15.11.2022 in traja 12 tednov (+ dodatek, da zaključimo program s koncem meseca februarja)

Ker pa jaz ne bi bil jaz, če ne bi bil prekleto neučakan, sem se odločil, da bom vsem, ki se odločijo za ta poseben živalski program podaril še dodaten teden treninga pred začetkom (in kot ste prebrali, tudi podaljšan zaključek)!

KAKO NAPREJ, KO SE PROGRAM ZAKLJUČI??

Top vprašanje!

Po zaključku programa sem že pripravil nadaljevalni program, ki te bo popeljal do naslednjega cilja. To pomeni, da obdržiš dostop do aplikacije za online coaching, še naprej prejemaš nove trening programe in podporo za prehrano.

Na tak način tvoji cilji ne bodo nikoli daleč in boš vedno imel podporo, ki jo potrebuješ.

V kolikor bodo tvoji cilji postali bolj specifični, se lahko odločiš tudi za individualno delo z menoj ali s kom iz moje ekipe.

Najmanj pomembno vprašanje - koliko stane?

Ja, ja! Ni najmanj pomembno vprašanje, je pa vprašanje na mestu.

Ko sem naš program primerjal s podobnimi, no pri tem je bil velik problem, ker ni podobnega programa našemu, sem ugotovil, da so drugi dražji. Vsaj če primerjam kaj vse nudijo oz. česa ne nudijo.

Zato sem rekel, da od prvotne cene odštejem nekaj € in pristanem na končno ceno programa 597€.

Ni zastonj, vem. Jaz bi si tud želel, da bi delali zastonj in vseeno poskrbeli za vse stroške, ampak je to ob prvem poskusu padlo v vodo. Če sem zares iskren pa priznam tudi, da vem, da vi ne hodite v službo brez plačila – pri nas je enako.

In da bo lažje lahko plačate v dveh obrokih, brez dodatnih obresti – to je boljše kot na banki!

To je tvoj naslednji korak...

Kliknite na spodnji gumb in odprla se vam bo stran s prijavnim obrazcem.

Vpišite svoje podatke in kliknite pošlji, nato prejmeš potrdilo o prijavi.
Enostavno, kajne?

Je sploh še kaj za razmišljat?

Copyright © 2022 Fit Tovarna

Scroll to Top

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi težavnost

Rdeča (lažja) elastika + 12 KG kettlebell
Črna (težja) elastika + 20 KG kettlebell

Izberi elastiko

Tukaj izbereš težavnost elastike, rdeča je lažja in črna je težja